Chcete se stát mou ženou ?

20. 2. 2015 ve 20:23 | Kategorie: Bohové - Gods | Autor: Lukáš Přibyl, DDV
Milí čtenáři,

vzhledem k mým rozsáhlým snahám v rámci budování nové říše jsem ještě nepřistoupil k vytvoření takzvané "umělé ženštiny". A proto tímto článkem dávám druhou šanci ženám, které ovšem budou ochotny přijmout níže uvedené podmínky... rozhodně nebudete ztrátové.

Z výše uvedených odkazů na mé články jste se dověděli mimojiné proč jsem byl znechucen zhruba desetiletým hledáním své milé a pak také o jakémsi mém (řekněme) filtru, který mě má chránit před ztrátou času a nemalé investice energie. Smyslem však není a nebylo ženy ponižovat. Stejně tak, jako že není vyžadována dokonalost.

Pojďme na konkrétní podmínky - svou fotku přikládám níže:
(jedná se o rychlý výtah toho nejnutnějšího)

1. Všeobecná část:

- měla by mít ráda přírodu a samozřejmě procházky přírodou
- která ráda čte knihy
- je spíše klidnější (to znamená, že "nelítá" po akcích, večírcích či diskotékách a tak podobně)
- a v jádru je hodná a slušná

2. Kulturní část:

- měla by souhlasit s jejím povýšením do stavu nesmrtelné bohyně (doslova)
- měla by rovněž uznávat kulturu Nového Olympu (neříkám ve všech bodech, ale celkově)
- cílem není dokonalost, ale abychom si měli (jak se tak říkává) "po celou věčnost" o čem povídat (aby to nebyl jenom prázdný život)

Na závěr bych jen dodal, že... nikoho do ničeho nenutím, ale nesnažte se lhát. Protože pak bychom nenalezli takzvaně společnou řeč a to by nevedlo k ničemu dobrému. Rozhodně taková žena, která si mě vezme jako bohyně boha, nebude ztrátová, ba naopak bude na tom výrazně lépe (celkově). Není potřeba příliš věci uspěchávat, času je dost.

Moje fotka:


Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

11 komentářů:

  1. Lukáši, nechci ti radit, ale nevím, jestli tím Novám Olympem řadu potenciálním zájemkyň neodradíš. Mohou si pak myslet, že ten bude pro tebe důležitější než ony.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vítej Miloši,

      pokud taková žena přijme povýšení na úroveň bohyně, tak jak výše píšu, pak se nemá čeho obávat. Jde o to, že jsem bůh a na Olymp nevezmu smrtelnici.

      Výše uvedené podmínky v článku jsou docela pochopitelné. A rozhodně to nikomu neubližuje (kdyby měl někdo nějaký pocit).

      S pozdravem, Lukáš Přibyl

      Vymazat
  2. Lukáši, a kde ji budeš hledat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nikde... od toho je zde výše uvedený článek (tedy inzerát), aby přilákal pozornost takových žen, které jsou mi co nejvíce podobné

      Vymazat
    2. A myslíš, že sem trefí? Nebo máš vyhlédnutou nějakou blogařku?

      Vymazat
    3. podceňuješ mě :) snad si nemyslíš, že bych se spoléhal jen na to, kdo z internetových blogerů navštíví tyto stránky

      Vymazat
    4. Pokud máš rozhozeny sítě i jinde než jen zde na blogu, tak je šance na nalezení partnerky samozřejmě vyšší. Hodně štěstí přeji! :-)

      Vymazat
  3. Haha ty jsi docela náročný abych řekla pravdu. Neuvažoval jsi o nějaké domině? Ty jsou velmi rády za stav '' Naprostá bohyně pro chlapa''.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. náročný ? ani bych neřekl

      Vymazat
    2. Tak každý vnímá náročnost jinak. Mě Tvé priority připadají náročné. Jinému by se mohli zdát náročné ty moje.

      Vymazat