Zprávy: Islámský stát versus Orbitální bezpečnostní systém Země

19. 3. 2015 v 18:33 | Kategorie: Rychlé zprávy -a- Válka (nejen) proti IS | Autor: Lukáš Přibyl, DDV
Milí čtenáři,

pokud je pravdivé, co doposud média šíří o Islámistech, pak je na místě si připomenout níže uvedený vojensko-civilní experiment. Vzhledem k silně narůstající aktivitě extrémistické organizace vystupující pod označením Islámský stát /IS/ je moudré si připomenout možnost postavit na oběžné dráze Orbitální bezpečnostní systém Země.

Ne... nemluvte prosím. O sci-fi se skutečně nejedná. USA a Evropa má víc než ohromující možnosti k postavení níže uvedeného experimentu...

Vojensko-civilní experiment: Orbitální bezpečnostní systém Země (OBSZ)
(především pro neodbornou veřejnost zde uvádím jen velice jednoduché vysvětlení)

- na oběžnou dráhu planety Země se vyšle pět (přibližně kilometr krát kilometr) velkých krychlí, vyrobených z nejtvrdšího a nejodolnější kovu, které lidstvo k dnešku je schopno vytvořit

- každá z uvedených krychlí slouží nejen jako sledovací zařízení, ale současně i jako velice silný destruktivní nástroj

- jedna krychle je řídící (ta je uprostřed) a zbylé čtyři jsou rozestavěny okolo té hlavní

- v hlavní (prostřední) krychli jsou uloženy systémy ke správě, řízení celého OBSZ

- ostatní čtyři krychle zesilují (v případě potřeby) účinek té hlavní (popřípadě umožňují útok či obranu vůči několika objektům současně)

- OBSZ slouží jednak k informování o stavu věcí kdekoliv na celé planetě Země (i v přilehlých oblastech) a jednak k rychlému zlikvidování (za pomoci velice ničivého proudu energie) i třeba několika cílů kdekoliv na povrchu planety za zlomek sekundy

- jako "štít" poslouží následující: po celém povrchu Země musí být rozmístěno několik dalších (ale podzemních) vojenských center, které budou (v případě nouze) schopny sestřelit nežádoucí cíle vyslány ze Země směrem k oběžné dráze (a to mnohem dříve než budou nebezpečně blízko)

Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

3 komentáře:

  1. S Jitkou jsme dlouholetí kamarádi a tak si urážlivé komentáře, i ty na jiných blocích, příště odpusť a věnuj raději pozornost svým experimentům.

    OdpovědětVymazat
  2. Vidím, že omluvit se neumíš. Zeptej se Jitky když mi to nevěříš a ta ti to dosvědčí.

    OdpovědětVymazat