Výcvik speciálních jednotek - část šestá

7. 3. 2015 v 19:30 | Kategorie: Válka (nejen) proti IS | Autor: Lukáš Přibyl, DDV
Milí čtenáři,

minule jsme si pověděli zajímavosti týkající se miniaturního zařízení kopírujícího funkci zbraně známé již z dob dávno minulých a to pod označením samostříl. Ovšem můj "zmenšený samostříl" je vestavěn v oblasti zápěstí na obou rukách super-bojovníka. Díky tomu se dá i jen trochu silněji stisknout tlačítko u zápěstí a hned je zbraň aktivní. Uvedená "hračička pro dospělé" je velice pohodlná při rychlém zásahu například proti islámským extrémistům. Je to malé, skladné a rychlé v případě akutní potřeby. Z bezpečnostních důvodů zde není možné popisovat zbraň do úplných detailů.

Nicméně to hlavní, oč jde v případě výše nastíněných jednotek, je především to, co si povíme níže...

Tím nejdůležitějším, co i do budoucna bude mým speciálním jednotkám dávat hlavní část síly, je jejich vnitřní schopnost odcizení se od vnímání jakýchkoliv bolestí fyzického těla. Samozřejmě se jedná o mnohem výraznější schopnost "odcizení", než co jste doposud schopni si představit.

Díky výše uvedenému budou mé jednotky schopny velice účinně odolávat i těm nejtvrdším způsobům výslechu, kde dochází k velmi těžkým fyzickým trestům. Takovéto jednotky jsou tudíž imunní i vůči strachu. Na základě této odolnosti jsou schopny vyvíjet mnohem větší energii, tlak, než za normálního stavu.

Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

2 komentáře:

  1. Já bych z takové zbraně měl strach, že si sám ublížím při neopatrné aktivaci. Doufám také, že bojovníci IS Českou republiku vynechají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si myslím, že pokud jim to někdo nezarazí, tak IS bojovníci ČR zcela jistě nevynechají, pokud vůbec nějaký stát vynechají

      Vymazat