Novinka: Učebnice starořeckých bohů - vydání první

18. 3. 2015 v 19:38 | Kategorie: Databáze knih -a- Knihovna | Autor: Lukáš Přibyl, DDV

Milí čtenáři,

než se pustíme k níže uvedenému odkazu ke stažení souboru, pojďme alespoň trochu nakouknout "pod pokličku" zmiňované učebnice. Dlouhé roky jsem hledal knihu, která bude něčím víc než jen, na co jsme všichni zvyklí ze školního vzdělávání či oddělení beletrie okresních knihoven (a podobně).

A protože jsem leta letoucí nebyl schopen ani v těch největších městech nalézt pro mě dostatečně uspokojivou literaturu, byl jsem v dobrém slova smyslu nucen, postarat se o její vydání sám. Dalo mi to trochu "zabrat", ale za výsledek jsem rád.

A tady je… Učebnice starořeckých bohů ve svém prvním vydání stručně a jasně své studenty učí jen ty nejnutnější informace. Navíc v jisté graficky přímější podobě. Čili to, co komerční knihy v drtivé většině případů nenabízí. No jak by mohly, jestliže jejich autorům a vydavatelům jde hlavně o peníze...

Jistojistě se budete setkávat i s dalšími bezplatnými publikacemi z mé domácí tvorby. A to nejen z oblasti vlády starého Olympu.


Zde je úvodní strana:


Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

2 komentáře:

  1. Můžeš mi popravdě říct kolik máš svých studentů?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikdy jsem nemluvil o svých studentech a tudíž ani o jejich počtu.

      Vymazat