Nejvyšší rada a bezpečné rozmístění různorodých kultur na planetě Země

9. 2. 2015 v 11:01 | Kategorie: Orákulum -a- Válka proti IS | Autor: Lukáš Přibyl, DDV
Milí čtenáři,

jak už je i z výše uvedeného jasné, jednotlivé kultury světa v žádném případě nemohou spolu koexistovat. Tedy rozhodně ne do té doby, dokud se nezačnou vzájemně respektovat. A to dle mého názoru ještě hodně dlouho nebude. V rámci rozhodnutí Nejvyšší rady Nového Olympu počítejte s tím, že bude zavedeno opatření ve smyslu možného propojení pouze takových náboženství, které mezi sebou nemají potřebu agresivně bojovat. S tím pochopitelně souvisí i níže uvedené rozmístění kultur a pravidla mezi nimi zavedená...

V souvislosti s výše uvedeným je vysoce pravděpodobné následující (přibližné) rozmístění:
(smyslem je propojení jen (!) takových kultur, které mezi sebou nemají potřebu agresivně bojovat)

- výše i níže uvedené se týká především velkých kulturních celků

- vše je monitorováno především výše uvedeným OBSZ systémem

- jednotlivé kulturní (či náboženské chcete-li) směry jsou od sebe bezpečně izolovány a to jak z hlediska zákonů, tak i po stránce vojenské a rovněž obehnáním silnou, vysokou zdí (s nejmodernějšími automatickými zbraňovými systémy pro případný akutní zásah)

- Evropa a Severní Amerika jsou kontinenty, na jejichž území jsou povoleny jen takové náboženské skupiny (či jednotlivci), které nemají potřebu agresivně bojovat konkrétně s křesťanskou kulturou (neshody tolerovány jsou, nikoliv však agrese)

- Islámská kultura (přesněji největší její část) je kompletně izolována v oblasti arabských států a střední Asie

- ostatní zastánci různých kultur jsou postupně izolováni v menších (nejčastěji městských) centrech a to konkrétně v oblastech Střední a Jižní Ameriky a východní Asie

- menší skupiny a jednotlivci si mohou zvolit izolaci na některých menších kontinentech či ostrovech (viz třeba Austrálie a menší ostrovy)

- nejvíce nebezpeční jedinci (či skupiny) budou zlikvidováni (a to bez otálení)  

Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

Žádné komentáře:

Okomentovat