Lukáš Přibyl: Má osobní stráž: Jednotky SS (Super-Soldiers)

8. 2. 2015 v 17:40 | Kategorie: Bohové -a- Válka proti IS | Autor: Lukáš Přibyl, DDV

Související články:
  1. Novodobí hoplíté - vojáci nového věku
  2. Lučištníci a prakovníci v novém pojetí
Milí čtenáři,

ne, nemusíte mít strach z návratu praktik doby německého vůdce Adolfa Hitlera, nic takového ani v plánu nemám. Přestože v Hitlerově době byly také jednotky pod zkratkou SS, v rámci kultury Nového Olympu se jedná úplně o něco jiného. Dovoluji si vám je nyní představit - z anglického originálu jednotky Super-soldiers /= Super-vojáci = SS/ - jsou nejvíce vylepšenou formou vojáků, neboť v plné síle využívají možností materialistů i duchovních současně. A jen ti nejlepší z nejlepších vždy vstanou jako součást mé osobní stráže.

Proč trvám na mé osobní stráži ? No protože nemohu být na všech místech současně. Jistota je jistota. Jednotky SS Nového Olympu disponují stejnými možnostmi jaké mám já, čili jaké má každá božská bytost. Jo a pro případné "rýpaly" - SS mě nemohou napadnout žádným způsobem, protože v této oblasti jsou něco jako (obrazně řečeno) "stroj" a jejich základní příkaz jim nedovoluje mně (jakkoliv) ublížit. A pokud by se (čistě teoreticky) někomu přeci jen podařilo tento příkaz prolomit, do jejich nitra je vestavěna i "pojistka", která (v případě porušení) během zlomku sekundy silně exploduje a každého takového vojáka rozmetá doslova na kusy.

Nuže pojďme na přibližný popis:

- jednotky SS jsou rozděleny na dvě další formace - SS obranné a SS úderné

- SS vojáci jsou bezmezně oddáni mé vůli; v případě závažného porušení je každý takový voják na místě zabit a rozmetán na kusy

- přestože jejich výcvik je po všech stránkách velice tvrdý, pro jistotu jsou vybaveni i duchovně vylepšenou výzbrojí (to znamená například hrudní pancíř generující okolo celého vojáka energetický štít; v oblasti nohou, stehen i paží jsou urychlovače pohybu; v oblasti hlavy je praktická helma umožňující rychlejší vyhledávání i zaměření nepřátel a to dle několika filtrů; a jiné)

- celá SS výzbroj je úplně v černém provedení (ovšem díky duchovním schopnostem jsou schopni svůj vzhled zcela změnit)

- úderné duchovní síly jsou směřovány do dvou oblastí - do helmy a do oblasti zápěstí (z oblasti očí je možnost například vysílat energii schopnou spoutat nepřítele či i větší skupinu vojáků a to pouhým pohledem; je možností však z očí i ruk vysílat destruktivní energii, která je schopna rozdrtit i celé skály bez "mrknutí oka")

- obranné duchovní síly jsou umístěny především v hrudním pancíři (to jsou takzvané plně automatické funkce; no a v případě potřeby je možné se bránit duchovními silami takzvaně manuálně

- není nutné zde popisovat úplně vše, protože už jen z výše uvedeného je jasná přibližná podoba a možnosti jednotek SS

Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

Žádné komentáře:

Okomentovat