14. únor 2015: Den svatého Valentýna

13. 2. 2015 v 18:58 | Kategorie: Každoroční projevy | Autor: Lukáš Přibyl, DDV
Vážení čtenáři a milí zamilovaní,

v souvisejícím článku o Valentýnovi výše jsme se očividně neshodli, i když jsem si jist, že by nebyl problém najít větší počet mužů s podobnými zkušenostmi, jaké mám já a jaké jsem z části vyjádřil ve výše zmíněném článku. Mnozí tak psali do komentářů čistě na základě svých subjektivních pocitů, jakýchsi vlastních zkušeností na místo snahy o objektivní posouzení (jde o to, že své subjektivní názory vydávali za objektivní).

Ale nekažme si takto nádherný čas nějakými provokatéry či nerozumnými lidmi. Pojďme se podívat v bodech na fakt, jak (přestože je to pro mnohé těžké) by Den svatého Valentýna měl správně vypadat:

- v prvé řadě byste se měli předem domluvit, jestli chcete tento svátek oslavit (například) večer či v jiné části dne (je to tak lepší - pro co největší celkový klid, pokud aspoň trochu možno)

- muž se oblékne do váženého, decentního obleku a žena do nádherných (rovněž decentních) plesových šatů

- tento svátek by se měl slavit pouze na slušných místech jako například nekuřácká část částečně luxusní restaurace nebo prostě na místech, které v člověku už na první pohled nevzbuzují nežádoucí pocity a neslušnost (jako takovou)

- například já upřednostňuji si společně sednout ke stolu, na němž je sváteční ubrousek a hořící svíčky (kolem dokola prostor vyplňují vibrace nádherné romantické písničky, která se aspoň trochu oběma líbí)

- celá místnost by měla být předem vyvětrána a prodchnuta například vonnými tyčinkami (a podobně) a pokud je v rodině kuřák, tak samozřejmě by kouření měl/a mít na ten svátek zakázáno

- vyjadřování by mělo alespoň pro tu chvíli být velice slušné, byť ne napjaté

- během svatého Valentýna by ženy i muži měli být k sobě maximálně upřímní a to ve všem

- sex by neměl být upřednostňován jako jedna z prvních věcí, ale měl by prostě přijít takzvaná sám od sebe ALE až na konci výše popsaného krásného romantického večera

Tolik k mému pohledu na Den svatého Valentýna.

Přeji vám všem od srdce, užijte si to nejen ve zdraví, ale i v celkové pohodě.

Na závěr si připomeňme jednu z mých oblíbených romantických písniček, které jsem sám vytvořil:


Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

6 komentářů:

  1. Tak podle toho se určitě řídit nebudeme - umřeli bychim nudou.
    My si jdeme zablbnout na LaserGame, obídek ve Steak Baru (správně zakouřeném), pak máme nachystanou doma PS4 a propaříme zbytek dne až do večera, kdy sereme na svíčky, pokud to nebude součást postelových hrátek. Romantička je moj manžel style, ale neměnili bychom ani za nic.

    OdpovědětVymazat
  2. Až na ty vonné tyčinky, který mi zvedají žaludek. Taky půjdeš do gala s tou co sis sám vytvořil, nebo aspoň s mámou? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Toto je naozaj predstava krásneho večera, avšak povedala by som, že je to skôr pre vyzretejšie páry, ktoré sú spolu už nejakú dlhšiu dobu :-) Ono je to vždy pomerne individuálne, každému páru sedí niečo iné :-). Ale veľmi sa mi páči hneď ten prvý bod - pár sa má dohodnúť a vtedy je to najlepšie :-)

    OdpovědětVymazat
  4. než ten článek okomentuješ, chtělo by si ho nejdřív přečíst

    OdpovědětVymazat
  5. Lukáši, jsi romantik. Jen nevím, zda se Ti takový dnešní či další Valentýn vyplní. My máme Valentýna takříkajíc denně, jsme na sebe milí, slušní, v čistém nekuřáckém prostředí, vaříme pro sebe s láskou i vše ostatní je v mírovém duchu. To oblečení by nám nesedělo, necítili bychom se v tom ani jeden dobře. A to nechceme. Máme mezi sebou lásku a ta je ve všem, i v tom, jak se cítíme v oblečení. Nebudu nutit muže do oblečení, v němž se cítí celý nesvůj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano tady se jednalo o přibližný obraz, jak to vidím já

      (šlo mimojiné o jakési zvýraznění takto zajímavého dne; tedy o jakési odlišnění od běžného dne v roce)

      Vymazat