Lukáš Přibyl: Nesnáším milostné vztahy ani současné primitivní lidstvo jako takové

18. 1. 2015 v 19:03 | Kategorie: Přemýšlení - Thinking -a- Bohové - Gods | Autor: Lukáš Přibyl, DDV

Milí čtenáři,

po přečtení těchto řádků se mnohým z vás bude možná zdát výše uvedené oslovení směšné. Ale přesto všechno, jsem zastánce základní slušnosti, a proto zde oslovení "milí čtenáři" bude i nadále. Pojďme se podívat blíže na to, co jsem myslel výše uvedeným nadpisem.

Nejdříve se zaměříme na můj náhled na současnou společnost... pod tím se zaměříme na milostné vztahy a mě.

V prvé řadě je potřeba zdůraznit, že téměř od svého příchodu na tuto fyzickou planetu jsem silně nespokojen bytím mezi lidmi této (celkově) primitivní civilizace. Někteří možná také, ale to mě v tuto chvíli nezajímá. Celý svět zcela jistě špatný není... to ne, ale - jen velká část lidí zde žijících.

Na Zemi působím už třicet let fyzického věku a zdejší obyvatelstvo je stále, ale opravdu stále na velice nízké úrovni svého vývoje. Mně se rovnat určitě nemohou, to žádný z vás. Samozřejmě, že je zde i pár "světlých výjimek", ale to celou populaci nezachrání. Tedy pokud se nezvýší počet mých následovníků. To by potom bylo pochopitelně lepší.

Pojďme však o něco dále... milostné vztahy a já.

Zcela jistě je i z výše uvedeného (ale i z celých těchto stránek) jasné, že se mi nikdy nemůže zavděčit žádná smrtelná žena. Žádná nemůže být pro mě ani dostatečně dobrá. A to jsem se mnohokrát snažil získat si náklonnost nejedné z nich. Ne snad především kvůli pravé Lásce, ale spíše ze soucitu k sobě samotnému (abych nebyl po zbytek dalších let sám). Nakonec jsem si vždy uvědomil, že by to nikdy nedělalo dobrotu a tak si dělám radost (pro mě) zajímavějšími věcmi.

Navíc je tu ještě jedna věc. Mně se nikdy nelíbily sexuální vztahy a to ať už s (doslova) kýmkoliv. To znamená, že nejsem ani na muže ani na ženy (to jen pro případné "rýpaly"). Prostě se mi protiví už jen představa, že by se mě nějaká žena (či muž) měla sexuálně dotýkat. A to jsem už v minulosti vyzkoušel pohlavní styk se ženou. Nakonec jsem si uvědomil, že to není pro mě.

A tak musím zvýraznit, že jediný, od koho se mi líbí sexuální dotyky... jsem já sám. Nezáleží na pohlaví, prostě od nikoho by se mi takový druh kontaktu nelíbil. Jen já sám se umím dokonale uspokojit. A to nejen v oblasti milostných vztahů.

Ne nadarmo se říkává "co si neuděláš sám, to nemáš". U mě to platí dvojnásob. A ostatní si o mně mohou myslet doslova cokoliv, to je mi upřímně řečeno jedno.   

Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

6 komentářů:

  1. Tak tímhle článkem jsi mne pobavil jako ještě nikdy. :) Neber to jako urážku nebo ironii.

    OdpovědětVymazat
  2. Po návštěvě bordelu si mluvil jinak...

    OdpovědětVymazat
  3. A co ta žena, která tě inspirovala k duchovním věcem, tuším, že se jmenovala Laura? Jinak i od primitivů se můžeš něčemu naučit - třeba soucitu. Když se budeš primárně na lidi dívat jako na primitivy, budeš vždy ve špatné společnosti. Co si od nich odneseš? Co takhle se na ně radši dívat jako na bytosti, které tě můžou něčím inspirovat... Všichni hledají štěstí, ale ne vždy se jim to daří a pak jednají zmateně... Ty sám si vybíráš, jak prožívat svět.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O žádné Lauře nevím. Kde jsi k tomu přišel ? Já rozhodně nikoho takového neznám :)

      Vymazat
    2. aha, promiň, měl jsem na mysli Karolínu, nevím, proč mi naskočilo jméno Laura :D

      Vymazat
    3. mimochodem ona mě neinspirovala k duchovním věcem, ona mě inspirovala pouze k působení mezi blogery (což je rozdíl); duchovníma věcma se zabýval mnohem dříve než jsem ji poznal (to právě duchovní život mi ji obrazně řečeno našel)

      Vymazat