V krátkosti rozbor jednotlivých vydání Olympské bible

Zveřejněno: 29. 12. 2014 | Kategorie: Knihovna -a- Databáze knih | Autor: Lukáš Přibyl, DDV

Milí čtenáři,

jelikož máme konec roku, během nějž se zaznamenal i docela zajímavý vývoj mé publikace zvané Olympská bible, myslím, že je na místě, si trochu posvítit na jednotlivá vydání tak, jak šel čas. Mimochodem tuto a i další z mých knih si můžete zdarma stáhnout z knihovny, která je v horním menu. 

Říkáte si, proč to neprodávám ? To máte tak moji milí... cílem nejsou peníze ani sláva, ale jen to, aby se dílo co nejrychleji rozšiřovalo mezi co největší počet lidí. 

Kniha, o které se výše a níže vyjadřuji, je velice důležitá a můžeme říct, že se jedná o "srdce" celé kultury Nového Olympu (proto také docházelo k různým vylepšením):

1. Olympská bible - vydání první <<< toto kratičké vydání bylo sepsáno zhruba v březnu roku 2014. Věnuje se jen úvodu z dob titánů a prvnímu evangeliu a z části i evangeliu druhému. Tyto, můžeme říct, jsou jádrem celého spisu. První vydání je v podstatě jen takový základ a navíc některé zajímavé doplňky či pokyny tam chybí. Ale můžeme se tam už setkat s první podobou jakéhosi desatera.

2. Olympská bible - vydání druhé <<< vydání druhé, sepsáno téhož měsíce, oproti prvnímu již má navíc jak kompletní evangelium druhé, tak i třetí část nazvanou "Uctívání bohů". V tomto vydání se můžete poprvé setkat s úvodním slovem duchovním. Jsou zde i změny v oblasti olympského desatera.

3. Olympská bible - vydání třetí <<< tato část, která byla sepsána až v květnu 2014, se už může pyšnit tím, že už má vše nutné k pochopení mnou šířené magické kultury. Má rovněž doostřené některé své části. 

4. Olympská bible - vydání čtvrté <<< čtvrtý spis olympský v podstatě jen mírně doostřuje jisté pasáže. Došlo i k drobnému vylepšení po grafické stránce. 

5. Olympská bible - vydání páté <<< nejnovější vydání bible Olympu a také nejvíce rozšířené a upravené. Dosahuje necelých dvouset stran a mně osobně se líbí nejvíce. V tomto vydání se setkáváte jak s konkrétními prvky olympské kultury tak i se spojením s vládou tvořenou lidmi věku Šestého. Olympské desatero už má konečnou podobu a důležité už je natolik upřesněno, že již není potřeba nic dál vysvětlovat. 

Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

4 komentáře:

  1. budu si na ni muset konečně udělat čas!
    ale mám obavy, že letos to již nestihnu ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nic není limitováno časem, takže v pohodě hele :) Ta knížka bude k sehnání i za deset let (a dál) :) Takže jak říkám - pohoda :)

      Vymazat