Články ze dne 15.12.2014

Zveřejněno: 16. 12. 2014 | Kategorie: Doporučuji | Autor: Lukáš Přibyl, DDV

1. Slovo o mých příbuzných ze strany mého skutečného otce <<<

Ukázka: Kde bych měl začít ? Ó, no nejlépe úplně na začátku, že ? :) 
Začněme tedy v době před zhruba pěta-dvaceti lety, kdy moje matka byla v podstatě "vyštípána" z rodiny mého otce. A to je holý fakt. A to především z důvodů, že velice křesťansky založená matka mého otce se nesmířila s faktem, že on si bere ženu, která byla už jednou rozvedená a navíc má jedno dítě z jiného manželství. Tak dlouho se doslova pletla do manželství mezi mou matkou a mým skutečným otcem, že nakonec to oba neustáli a rozvedli se. 



Ukázka: Jak už jsem v úvodu tohoto článku řekl, skutečný význam slov určuje až řečník sám. To znamená že například pod slovem -bůh- či (z angličtiny) -god- nebo (z latiny) -deus- si lidé mohou představit cokoliv. Nebo jim to dodatečně a milerád vysvětlí řečník sám. A to přestože výše uvedené překlady znamenají vždy jedno jediné české slovo -bůh- (a to bez ohledu na velikost počátečního písmene).  



Ukázka: Z výše uvedeného (a nejen z toho) jste se dověděli, že už delší dobu se zde plánují velké celoplanetární reformy. "Obyčejný" lid se nemá čeho obávat, pokud ovšem nebude ohrožovat budoucí demokratický režim pod správou Nejvyšší rady Nového Olympu. 


Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

2 komentáře:

  1. Že by vznikly základy Tvého zaměření již v raném dětství?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezapomínej, že jsem bůh a tudíž fyzický věk není vůbec důležitý. :)

      Vymazat