Válka s IS: Můj názor na: Islámský stát zavádí novou měnu, vrací se do středověku

Zpráva: S tímto článkem souvisí i tyto informace >>> Válka proti IS

Jak jsem se dověděl z tohoto <<< článku, Islámský stát (IS) chce během několika týdnů zavést odlišnou měnu než doposud z celého světa známe. Nejedná se o zcela novou měnu, neboť se snaží navázat na staré časy před stovkami let, kdy se používaly zlaté, stříbrné a měděné mince. Tyto by se během "chvíle" měly znovu-zavést v IS ovládaném nemalém území.

Když na chvíli "přehlédnu" jejich praktiky, jak IS vojáci a členové zacházejí s lidmi a vůbec je nezajímají žádná práva než ta horší jak středověká... o podobné staro-nové měně jsem podával informace konkrétně ve své publikaci Věk šestý (vydání druhé), kterou si můžete zdarma stáhnout v části "Knihy-Books" v horním menu těchto stránek. V žádném případě se nejedná o napodobování zvyků IS.

Myslím si, že samotný nápad změny jejich měny (byť tak razantní) není na škodu... ale tím rozhodně nepodporuji zájmy IS. Tento, jeden z mála jejich zajímavých nápadů je však nezachrání před mými bojovníky, kteří je politicky i vojensky zcela anulují.  

Jestliže někdo chce, aby byla respektována jeho základní práva, pak on sám musí respektovat základní práva ostatních. Proto vláda Nového Olympu zlikviduje politicky a hlavně vojensky tento takzvaný Islámský stát (IS) a tomu podobné.

Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku se můžete vyjádřit: 

2 komentáře:

  1. Upřímně řečeno taková měna by nebyla ani tady na škodu... aspoň by člověk věděl, že něco v ruce má, co může skutečně zpeněžit a ne papíry, které podléhají inflaci. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, podobné změny jsem navrhoval už v roce 2011. :)

      Vymazat