Orákulum: Můj názor na téma: Znásilněnou desetiletou Afghánku chtějí příbuzní zabít, pošpinila prý čest rodiny

Zpráva: K tomuto článku mne vedly informace z tohoto článku <<<
 
Vážení a milí,

je velice "zajímavé", jak některé nábožensky založené rodiny umí uvažovat. Je velice pobuřující, jak snadno dokáží vlastní členové rodiny odsoudit k smrti dívku (= svou dceru, neteř, vnučku, atd.) která dosáhla sotva deseti roků a to za něco, za co v podstatě nemůže. Svoji holčičku chtějí zabít, protože ji někdo znásilnil (a tím hůř jednalo-li se vskutku o islámského učence).

Je velmi podivuhodné, že nějaká taková kultura se mohla (ať už kdekoliv) takto vyvinout (že jí vůbec bylo umožněno dosáhnout až takové brutální úrovně).

Myslím si, že je to způsobeno především nedostatečnou policejní a vojenskou kontrolou nad úplně celým územím daných států. Dále je to způsobeno (ne ve všech takových zemích) jak náboženským fanatismem tak i záměrným (?) zkreslením určitých bodů obsažených v jejich svaté knize Koránu.

Můj osobní názor je, že by v prvé řadě se měl vydat zákon o zakázání některých zvyků v té či oné zemi (viz především Írán, Irák a podobně) plus vyslat na místo speciálně vycvičené jednotky s vyškolením právě pro takové náboženské účely.

Účelem takových jednotek by bylo především podstrkovat aktivně všem lidem myšlenky o správném chování, tedy zdůrazňovat jim důležitost jejich změny. A že pokud se nezmění, bude je jejich dosavadní způsob života vést až k vyhynutí.

Pokud by se odmítala většina lidí během několika roků alespoň přiblížit výše zmíněným vojensko-psychologickým jednotkám, bylo by přistoupeno k plánu "B". Samozřejmě po předchozím varování...

Plánem "B" se rozumí totální vyhlazení za pomocí nejdrtivějších zbraní (ale takových, které nebudou zahlcovat zemi nežádoucími vedlejšími efekty = NE jaderným střelám).

Například Spojené státy Americké mají k dispozici dosti drtivých střel, které dokáží srovnat se zemí vše, na co si jen na této planetě vzpomenete. Navíc bez vedlejších nežádoucích efektů. A to dokonce i bez přítomnosti pozemních jednotek. Čili bylo by to velice pohodlné zlikvidování svého cíle.

Takže závěrem bych jen zopakoval, že až jednou přijde čas, kdy taková rozhodnutí budou záležet na mě osobně (a on ten čas jednoho dne přijde), dám všem takovým nábožensky založeným zemím demokraticky (!) na výběr (= buď přestanou žít (někdy hůř) jak zvířata a přestanou s tím náboženským extremismem, nebo je z nebes vojensky do jednoho vyhladíme za pomoci desítek až stovek za tímto účelem navržených střel).
 
Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku se můžete vyjádřit: 

6 komentářů:

  1. Mmmmhhhhm a peněžně je zruinuje jenom samotná cena takových střel, nehledě na politický a komoditní dopad. Kolego Lukášku, zkuste víc přemýšlet, než napíšete takový canc, jinak Vám ze své pozice Dr.DV seberuVáš titul Dr.DV. Berte to jako varování!
    Dr.DV Ondra ...

    OdpovědětVymazat
  2. O desetileté holčičce jsem již četla a jde to zcela mimo mé chápání. Fanatismus v čemkoliv je věc nedobrá.

    OdpovědětVymazat
  3. Už jsem taky o tomhle četla a nějak na to nemám prostě slov. Je jasný , že to je jiné místo než u nás, ale ty jejich pravidla jsou prostě hrozné, měli by je trošku zmírnit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by ale museli výrazně posílit vliv policie a případně i armády ve vzdálenějších místech jejich země. Donesly se totiž ke mně informace, že v některých částech takových zemí bohužel je takzvaně ruka zákona krátká (jinými slovy selhává vliv policie).

      Vymazat
  4. Jednou prijde islám sem, jestli se na nej budou politici jen necinne dívat a preválcují nás tady.

    OdpovědětVymazat
  5. Islámisti jsou dementi, takové náboženství, není náboženství.. O podobných případech nám ve škole vyprávěla učitelka.. Jak ukamenovali dívku, protože byla znásilněná. Jak bratr zabil vlastní sestru protože utekla a tak dál a dál.. Je to hrůza, lidi co tohle udělají snad ani nejsou lidi...

    OdpovědětVymazat