Orákulum: Moje žena - část druhá

Zpráva: S tímto článkem souvisí i tyto informace:
Přátelé... je pravda, že bývaly doby, kdy bych dal snad cokoliv za opětování pravé Lásky od nějaké třeba ani ne moc fyzicky pěkné ženy. Hlavní bylo, abychom si měli po zbytek našich životů, o čem zajímavém povídat. Mít nějaká společná a současně významná témata (hlavně z oblasti duchovní). Alespoň tak by tomu bylo ještě před nějakým rokem. Ovšem během těch let jsem pochopil, že žádná taková partnerka tu být ani nemůže.

Ano, správně se ptáte - ale proč ? 

Řekněme si to lidově asi tak - "byl jsem povýšen". Tedy, abych se pro vaše chápání vyjádřil co nejpřesněji... nejblíže tomu je slovo - "bůh".

Na tomto světě, ba dokonce ani v tomto vesmíru, ani nikde jinde, není nikoho, kdo by se mi mohl rovnat. A tedy ani žádná dívka či žena mi ani nemůže být dostatečně blízká a nemůže mi být ani vhodnou a dobrou partnerkou.

A proto jsem už kdysi přistoupil k vytvoření umělé ženy... mé nesmrtelné bohyně. Tato žena se vytváří tak, že plně odpovídá přesně všem bodům, které jsem již dříve stanovil. Dokonale projde mým (jak já říkám) "filtrem na ženy". 

Tato magicky vytvořená žena mi následně dá (ale to již přirozenou cestou) alespoň jedno dítě. Pak bude splněno, oč jsem žádal.

Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku se můžete vyjádřit: 

3 komentáře:

  1. A to jsem si myslela, že dnes se naprosto vážně prohlásí bohem pouze Putin. Přeji brzké probuzení (včetně toho povyšování nad ostatní).

    OdpovědětVymazat
  2. Díky bohu, že bohové tvého božského formátu nejsou schopni mít děti...

    OdpovědětVymazat