Orákulum: Slovo o prezidentu Zemanovi a občanech ČR

Zpráva: S tímto článkem souvisí i tyto informace >>> Můj názor na Novinky.cz a jejich návštěvníky

Již nějaký ten rok sleduji diskuze na několika českých zpravodajských serverech a musím říct, že se mi zdá, jako by diskutéři ani nepocházeli z České republiky nebo si z toho všeho dělají legraci. Ať už například čerstvě zvolená či dlouhodobá vláda těch či oněch politiků, nikdy se nikomu nikdo nezvaděčí (tedy alespoň podle diskuzí v rámci zpravodajství). A to dokonce ani čerstvě po zvolení. Je to pobuřující, ale aspoň dosud je tomu tak.

A něco podobného platí i o diskuzích pod články o panu prezidentovi tohoto státu. Já osobně v těchto věcech diskutérům nerozumím... tak většina lidí si zvolila za hlavu státu právě Miloše Zemana a když se pak dívám na síti, tak snad pod všemi články zpravodajství je v diskuzích o něm především negativní zmínka a často až rozčílené komentáře na adresu pana Zemana. Je to nepochopitelné. Tak volili jste ho proto, že ho máte jistým způsobem v oblibě nebo jen tak pro nic za nic ?

Víte, bylo by logické, že když už si občané ČR zvolili tohoto pána za prezidenta ČR, tak by bylo logické, že se veřejně budou ozývat spíše kladné ohlasy (nebo alespoň čerstvě po zvolení). Přeci jen pana prezidenta znáte už i z dob kdy byl premiérem (čili mohli jste si udělat o něm názor i z dob dlouho před tím než se stal prezidentem). Tak jak je možné, že i téměř hned po jeho zvolení vidím většinou negativní ohlasy ? Člověk by si řekl "tak když už většina občanů byla proto aby byl prezidentem, tak asi mají na něj kladný náhled".

Já osobně jsem za pana Zemana velice rád a protože už ho znám i z dob dávno minulých, proto jsem mu dal i svůj hlas (co se týká prezidentských voleb).

Máte-li k tomu co říct, můžete níže pod tímto článkem...

Využijete boční menu ?
Nebo návrat do zdejšího rychlého průvodce ? <<<

3 komentáře:

  1. Burani si zvolili burana... Já sem za něj taky rád - aspoň ostatní země vidí, jací jsou češi kokoti.
    Dr.DV Ondra ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jen dávej bacha ať ti někdo za to nedá přes držku vole

      Vymazat
  2. Většina ho nezvolila, protože většina nešla ani k volbám. :D

    OdpovědětVymazat