Válka Nového Olympu za lepší budoucnost svých lidí: Desítky až stovky bojovníků jsou již na naší straně. Staň se naším vojákem i Ty !

Přidej se mezi nás bojovníky za lepší budoucnost !

Ptej se, vyjádři svůj názor, diskutuj ještě dnes !

Jakékoliv informace jen na tomto čísle: 

(+420) 604 364 905

Co Ti nabízíme ?

Ti, kteří bojují na straně vlády Nového Olympu a bude-li úspěšné převedení veškeré moci tohoto světa na Nejvyšší radu, takoví vojáci budou mít následující zvýhodnění...

Jakmile dojde k nabytí a překontrolování celkového majetku, pozemků (atd.) a moci nad celou planetou Země, v tu chvíli dojde k přerozdělení druhotného (vyčleněného) majetku a to určeným dílem mezi všechny, kdo aktivně vybojovali všechna území (obzvláště oblast dříve známé Římské říše, jejíž mapu můžete vidět níže u tohoto článku).

VOJÁCI NA KONCI VÁLKY ZÍSKAJÍ:

- domy, byty a jiné druhy bydlení jsou převedeny na vojáky zcela ZDARMA (čímž se rozumí přerozdělení a převedení zabaveného majetku od původních vlastníků do rukou našich vojáků)

- mezi bojovníky je rozdělena i určitá část vlivu v rámci vlády nad jednotlivými zeměmi, čímž se rozumí, že každý voják získá do určité míry zvýhodnění v rámci politické a vojenské moci daného území 

- no a samozřejmostí je i výrazně lepší finanční příjem vojáka  

Co se od Tebe očekává ?

Bojovníci mají jen jednu věc, která se od nich plně očekává a to: zajistit vojenskou kontrolu a vládu nad níže uvedeným určeným územím (= zajistit odpovídající území kdysi tolik známé mocné Římské říše - a to za každou cenu).

Níže následuje mapa, kdysi známé Římské říše, jejíž území je pro začátek nutné vybojovat zpět:

 (pro zvětšení kliknout na obrázek)

Tmavší pole na mapě představují Římskou říši za císaře Traiana.

Žádné komentáře:

Okomentovat