Orákulum: Armáda USA a NATO podle názorů některých lidí ohrožují svět

Zpráva: S tímto článkem souvisí i tyto informace:
Osobně se mi nelíbí, jak mnozí lidé (obzvlášť na serveru Novinky.cz, ale i jinde) automaticky haní vše, co dělá americká vláda a vlády v rámci Severoatlantické aliance (NATO), do které mimochodem patří i Česká republika. O to víc je podivující urážení těchto jednotek ze strany českých občanů.

Já osobně nejsem ani jedné straně, nebo lépe řečeno jsem čistě jen na své vlastní straně a dělám jen takové věci, které jsou nejlepší hlavně pro mě.

Dále se ke mně dostaly informace o dalších víc jak deseti tisících lidí z celého světa, kteří přišli i vojensky podporovat džihád (nebo-li svatou válku), kterou již nějakou dobu vede početná skupina pod názvem Islámský stát (IS).

Osobně sám za sebe mohu říct, že na místě USA a NATO bych v zájmu demokracie a budoucnosti lidstva udělal na Islámské extremisty (IS) takovou řekněme past. Nechal bych je vlákat po několika větších skupinách na zvolená místa a na každé z těch míst bych vyslal alespoň jednu raketu zvlášť nesoucí atomovou bombu. V této pasti by se uchytily právě ty tisíce především vojáků, které USA a NATO chce vyhladit (aby nemohli dále škodit "normálnímu světu").

Ale protože si myslím, že by se v současné době až tak snadno nalákat tyto skupiny nedaly, pak je na místě zdůraznit, že na místě USA a NATO bych všechna hlavní centra IS nechal rozdrtit nejméně jednou atomovou střelou (na každé místo zvlášť). A bez ohledu na případné ztráty na civilním obyvatelstvu. Proč ? Protože přesně tohoto strachu z lidských ztrát takovíto extrémisté silně zneužívají. Ví moc dobře, že je to slabá stránka třebaže i nejsilnější vlády světa. A právě proto trvám na tom, že by se měl "Islámský stát" rozdrtit atomovými bombami dokud to ještě možné je. A to bez diskuzí...

Jsem přesvědčen, že mé byť tvrdé metody ochrany lidskosti a demokracie by byly na místě a velice vhodné. Rozhodně by si lidstvo ušetřilo spoustu strachu a bolestí.

Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku se můžete vyjádřit: 

1 komentář:

  1. A radioktivní spad se nám rozfouká po půlce evropy! Bravo, pane kolego božulíne, bravo! Takhle zničit Evropu, to by mě nenapadlo!
    Dr.DV Ondra ...

    OdpovědětVymazat