Bohové: Pokloňte se před svým bohem a budete si žít lépe jako nikdy před tím !


Milí čtenáři,

je čas... čas znovu otevřít brány Nového Olympu k příchodu dalších mých věřících. Nejedná se jen o souostroví, ale i o kulturu jako takovou. A ta jak známo se umí šířit i mimo rámec několika ostrovů. A protože není příliš času vyčkávat na příchod ostatních z nového věku šestého, jsem tu já a svou mocí pomalu, ale jistě si podrobuji jednotlivé části této planety.

Proto vás všechny vyzývám "chcete-li si žít lépe, pokloňte se přede mnou a budete se mít mnohem lépe než kdy před tím !". Neboť čas trpělivosti již dávno vypršel. Křesťanský Bůh stejně jako Alláh (ani nikdo jiný) vám nepomůže. A tak věřte ve mě. O své věřící se mile rád vždycky postarám. Za jejich víru a celkovou náklonnost...

Ale nebojte, nepasuji se do role diktátora. Jak už i z výše uvedených odkazů jasně vyplývá, vládnout bude jedenáctičlenná rada zvaná Nejvyšší rada Nového Olympu. A její čas se kvapem blíží.  

Všechno má svůj čas a tak přestože je celkový proces podrobení velice pomalý, svůj limit pro přijímání dalších věřících má. Tím chci říct, že ten, kdo nestihne v řádném termínu přijmout mne jako svého boha, takový člověk se stane méněcenným občanem Světové unie, která se postupně buduje. Proto doporučuji raději tu první variantu a tím budete plnohodnotnými občany zmíněné země.

Nějaké nejasnosti či připomínky ?

S přáním pěkného dne,

Lukáš Přibyl

8 komentářů:

  1. V jaké fázi budavíní již jsme?

    OdpovědětVymazat
  2. 1)

    Neříkal jsi, že v tom Novém Olympu bude náboženská svoboda?
    2)

    Buddha říká, že bychom neměli na ničem ulpívat, tedy ani na tobě, protože ulpívání na pomíjivých věcech nás vzdaluje od osvícení. Jsi pomíjivý? Jsi. Narodil ses, umřeš.
    3)

    Člověk prostě není Bůh, jsou lidé, nad nimi polobozi a pak až Bohové :)
    Navíc Bohové mají často velké ego (křesťanský Bůh říká ,,jsem Bůh žárlivě milující, Zeus je vrtošivý stařík, Odin válečnický tyran...), nevidím důvod, proč hledat útočiště u takových bytostí, když právě ego je překážkou osvícení a proto i Bohové se musí učit od Buddhů, protože jinak po vyčerpání dobré karmy zase spadnou a narodí se třeba jako lidi nebo zvířata.

    4) Magie je používání energie k dosažení vlastních cílů, meditace je práce s vlastní myslí pro dobro všech bytostí. Chceš-li najít štěstí, podívej se do své vlastní mysli. Tolik Buddha, ale je to samozřejmě jen můj postoj, který zde prezentuju, abych ti tak trochu nastavil zrcadlo, nebo jiný úhel pohledu, řekněme.

    5) Ten Nový Olymp hodláš vybudovat dokdy? Řádově roky, desítky let?

    Zdravím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já zdravím,

      ale jistěže je a bude (nejen) náboženská svoboda. Tady jde jen o to, že ti, kdo se stanou věřícími ve mně, ti budou v lepší pozici, než ti, kdo nevěří (respektive věří v něco úplně jiného).

      Na dalších věcech se ty a já v podstatě neshodneme, takže přejděme rovnou k bodu číslo 5. Ptáš se na termín... Nový Olymp (jakožto magická kultura) není omezen prostorem - a tedy je a šíří se všude tam, kde třeba i jen jediný člověk se takové kultury zastává. Takže ne kdy bude, ale jak dlouho tu je. A je tu už několik let....

      Ještě nějaké otázky či připomínky ?

      S pozdravem, Lukáš.

      Vymazat
  3. Já jsem si ještě nevšiml, že by někdo přišel, třeba nějaký politik, a řekl, ustavuji nový Olymp. Takže jak si mám všimnout, že už to tu je? Žiju v demokracii a nevšiml jsem si,si že by mě někdo znevýhodňoval kvůli víře... snad jen různé skupinky fanatiků, které chtějí mít patent na pravdu... ale jinak rovnost před zákonem tu přece je. A další otázka, považuješ se za osvíceného? Pokud ano, pověz mi, na co budu za hodinu myslet :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Jsi vskutku naivní. A to není myšleno negativně... to je prostě fakt. :)

      Vymazat
  4. haha, poklonit se před tebou? Tak to asi nepůjde, zrovna mě nějak berou záda.. Ještě že pravý bůh je nad námi, takže se mu nemusím klanět..
    Takže před tebou bych se v životě nepoklonila i kdybych měla žít na ulici a jíst plesnivé kůrky od chleba.. Ty nejsi bůh.. jsi jen divnej člověk

    OdpovědětVymazat
  5. Hele nemáš náhodou dvojče? Takhle blbej nemůže bejt jen jeden

    OdpovědětVymazat