Přemýšlení: Duchovní cvičení jako automatický proces


Milí čtenáři,

řadu let procházím různými "magickými stránkami" a dovídám se, že vlastně tamní lidé si až zbytečně dělají složitými cvičení určená buď k pouhému posílení nebo ke změně okolní reality. Jde hlavně o to slovní spojení "zbytečně dělat složité"...

Povím vám jednu věc, na to abyste magicky působili, nepotřebujete nic víc než "jen" svou vlastní vůli. To je vše. Jen tu posilujete, jen ta představuje sílu (nebo energii chcete-li) využívanou při vašem (ať už jakémkoli) kouzlu či delším rituálu (a podobně). 

Takže všechny ty pestré rituály a všemožné návody na lepší život ověnčený zbytečně zdlouhavými procesy, vás akorát tak zdržují a vy ztrácíte velice cenný čas na to stát se takovým, jakým chcete být. 

Takové ty organizace, které vytváří "x magických stupňů" až přehnaně dlouho trvajících... než podle nich budete mít právo být lépe hodnocen. Nebo různí duchovní či "duchovní psychologové" co nabízí rychlejší a lepší osobní růst... to všechno je založeno jenom na jediné síle... na vaší vůli.

Takže než se pustím dál, z výše uvedeného je jasné, že k tomu, abyste se stali silnějším a celkově lepším, nepotřebujete nikoho. 

Pojďme dále... 

Navážu slovním spojením "automatický proces". Mnozí už určitě tušíte kam tím mířím. Pokud je vaším cílem urychlit svůj vývoj (v rozumných mezích), pak byste měli využít toho co níže řeknu...

- k rychlejšímu vývoji je potřebné dělat magická cvičení i "za pochodu"
- cvičení k vašemu posílení lze dělat opravdu kdekoliv a téměř kdykoliv
- můžete cvičit dokonce i v průběhu diskuze (když s někým mluvíte)
- můžete se magicky posilovat i ve škole, v práci, když někomu odpovídáte či se zrovna někam chystáte a tak dále

Automatický proces duchovního posilování představuje váš vnitřní pochod, v rámci kterého dochází k uvolňování vaší vnitřní síly ven do okolního hmotného světa. K tomu nepotřebujete žádné pomůcky ani spolucvičící ani trenéra ani pomocníka ani nic jiného. Je k tomu potřeba pouze vás samotných a vaší trpělivosti.

S tím zdůrazňuji článek o Opatrnosti studenta magie <<<

S přáním pěkného dne,

Lukáš Přibyl
Telefon: (+420) 604 364 905 

2 komentáře: