Orákulum: Slova již dávno ztratila svůj význam... nastal čas obrazů

Zpráva: S tímto článkem souvisí i tyto informace >>> Duchovní cvičení jako automatický proces -a- >>> Jednotlivé úrovně studentů duchovních věd

Milí čtenáři,

než přikročím k samotnému tématu tohoto článku, řekněme si některé informace z výše uvedeného odkazu:

"Automatický proces duchovního posilování představuje váš vnitřní pochod, v rámci kterého dochází k uvolňování vaší vnitřní síly ven do okolního hmotného světa.  A to takzvaně i "za pochodu". K tomu nepotřebujete žádné pomůcky ani spolucvičící ani trenéra ani pomocníka ani nic jiného. Je k tomu potřeba pouze vás samotných a vaší trpělivosti."

V tuto chvíli (pokud dodržujete výše uvedené) se nacházíte (podle výše uvedeného odkazu) ve čtvrtém stupni duchovního vývoje, v rámci kterého jste schopni integrovat (= spojit do jednoho) v sobě síly "nadpřirozené" se slovy, které se je snaží "opsat". 

Nyní tedy víte, že SLOVA a VŮLE jsou jedna a tatáž síla. Došlo tedy k jejich integraci a díky tomu se stále více přibližujete skutečnému významu slova bůh. 

Využíváte obrazů ve svých myšlenkách, které následně proměňujete v "nadpřirozené" síly. A to se děje během zlomku sekundy ne-li rychleji. 

S přáním pěkného dne,

Lukáš Přibyl

2 komentáře:

  1. Já ti musím něco říct.. Tak jsem si dneska v Praze koupila Enigmu, protože tam byl velký nadpis Pět nejmocnějších mágů současnosti, tak to otevřu, hledám, hledám, ale tvoje jméno tam prostě nikde nebylo..

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle stav znám, prožila jsem ho na pár dní v jazykové škole, kdy jsem používala stejně ajinu jako češtinu a balancovala jsem mezi nimi, tak jsem vnímala i třetí jazyk, ten svých myšlenek ještě předtím, než se proměnily ve slova toho či onoho jazyka...

    OdpovědětVymazat