Orákulum: Dekórum hodné bohů


Milí čtenáři,

níže i výše uvedené informace neznamenají, že přesně takoví musíte být všichni. Jak už bylo i v minulosti na tomto blogu řečeno, dokonalost není vyloženě nutná. Než přikročím dál, pojďme si v krátkosti poukázat na některé věci z výše uvedených odkazů. 

- podle mého názoru by lidé (uživatelé internetu) měli s ostatními jednat přesně tak jak jednají venku, když vejdou třeba do obchodu či potkají se dva neznámí spolupracovníci někde ve škole či jinde - tedy vykání je jen malá "náplast" na to, co se dnes na internetu odehrává

- v druhém článku z výše uvedených jste se dověděli něco málo o doporučovaném vzhledu žen a mužů (samozřejmě se to časem bude ještě rozšiřovat.. zatím je to "jen" přibližně)

Pojďme ale tedy dále... a to k dekóru hodného bohů:
(jak už bylo výše řečeno, dokonalost není nutná... čili vše se odehrává v rámci vašich možností)

- udržovat se duchovně i fyzicky (s mírou) uvolněný
- minimalizace (= na nejmenší možnou míru) vlivu pocitů při magickém působení
- také minimalizovat pocity při komunikaci se svým okolím   
- měli byste být rovněž schopni vnitřně pracovat na základě "pouhých" myšlenkových obrazů (= slova již ztratila význam, a tedy na místo jich přichází pouhé vaše obrazy)

Pokračování příště...

S přáním pěkného dne,

Lukáš Přibyl

1 komentář:

  1. Lukáši, já se spokojuji s nedokonalostí, a proto ti budu i nadále tykat.
    Není v tom nic urážlivého nebo přehlíživého mu jako v ve filmu Rozpuštěný a vypuštěný, kde komisař tykal "sprostému podezřelému", protože ten si vykání nezasloužil, ale už jsem si na to na blozích zvykl, je to jednodušší a také se už trochu známe, ne? :-)

    OdpovědětVymazat