Orákulum: Myšlenka o "povznesení se" ze seriálu Hvězdná brána je v podstatě uskutečnitelná

Milí čtenáři,

správně, vy, jenž pochybujete o možnosti "povznesení se" známé ze seriálu jako je Hvězdná brána, se již pomalu ale jistě začněte smiřovat s pro vás novou skutečností. Budiž připomínkou, že ten, kdo chce mít co největší jistotu, že se povznese ještě během svého současného života, by měl proto využít posilňujících nástrojů (jako třeba posilňujících nápojů či pokrmů, ale také třeba magických prstenů a podobných věcí).    

Ano, z hlediska duchovního je tedy možné udělat přesně totéž co v tom seriálu... tedy změnit své tělo na energii. Je to v podstatě něco podobného jako, když vytváříte proud energie blesku. Celé vaše tělo se s pomocí vaší vnitřní sily změní na energii a během zlomku sekundy zvolíte, jak chcete působit na své okolí (zda-li konstruktivně či destruktivně s tím, že se to pochopitelně dá vždycky obousměrně měnit). 

Postup při vytváření proudu energie blesku (pro pokročilé studenty magie):

- student magie je uvolněný a klidně dýchá
- s pomocí vůle a představivosti se soustředí na myšlenku blesku (nemůže se spálit, protože blesk se nevytváří zvenku, ale "jen" celá část ruky se přímo změní v energii blesku... proto nedojde ke spálení) 
- tuto myšlenkovou energii student hromadí ve své například pravé ruce
- výsledkem tohoto kouzla je, že po krátké chvíli (asi za zlomek vteřiny) bude student vnímat jiskřivou energii blesku vyzařující z jeho ruky (s obrovskou ničivou silou) 

A jak už bylo výše nastíněno, stejně tak jako můžete vytvořit destruktivní sílu během zlomku sekundy, můžete si kdykoliv stvořit i konstruktivní sílu. V podstatě cokoliv dle vaší vůle. A to o to pohodlněji, jestliže se vám podaří během tohoto života se povznést na úroveň energie. Je to v podstatě něco jako polyteistické božství.    

V případě, že vám není něco jasné, ptejte se či zadávejte připomínky níže...

S přáním pěkného dne,

Lukáš Přibyl

5 komentářů:

  1. A jaktože se "nespálí" ta druhá část ruky, které naléhá na tu změněnou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak není problém, aby studenta magie ochraňoval energetický štít (v takovém případě)

      ale ve výše uvedeném případě (= povzenesení na úroveň energie) je v podstatě jakékoliv zranění nemožné

      Vymazat
  2. No, to je hodně zajímavé a i uskutečnitelné :) Chce to hodně trpělivosti a vůle :)

    OdpovědětVymazat
  3. Povznesení se... Vzhledem k tomu, že mysl už sama o sobě energie je, nepochybuji, že je to uskutečnitelné. A nepochybně je více, než jedna cesta k odhmotnění těla...

    OdpovědětVymazat