Info dne: My duchovní se nebojíme ani Západu (= Obama) ani Východu (= Putin) !

Zpráva: S tímto článkem souvisí i tyto informace >>> Duchovního člověka nelze ohrozit ze sféry fyzické 

Milí čtenáři,

za pomoci níže uvedených článků vám mile rád osvěžím paměť týkající stále reálnější hrozby pro celý svět. Dovoluji si zdůraznit, že možná válka mezi USA a Ruskem není ve skutečnosti tím nejhorším možným scénářem. Mnohem horší nepřítel se již před nedávnem probudil v plné síle. 

Myslím si, že to nejhorší teprve ještě přijde... v podobě stále sílícího vlivu Islámského státu. Fanatici jsou v drtivé většině případů tím nejhorším. Nemusím připomínat, že se sebeobětováním takoví lidé nemají vůbec žádný problém, když na věc dojde.

Přestože mně stejně jako i mnohým dalším duchovním nikdo ve fyzické sféře nemůže nahnat skutečný strach, tak faktem je, že předem lituji oběti války mezi normálními lidmi a fanatiky z Islámského státu. No a samozřejmě utrpení žen a dívek (ty to v takovém případě budou mít opravdu nejhorší). 

Výpis článků týkajících se možné světové války:


Máte-li nějaké připomínky či otázky, zadávejte bez obav níže nebo v Chatovací místnosti těchto stránek (v menu)...

S přáním pěkného dne,

Lukáš Přibyl
Návrat do zdejšího rychlého průvodce <<<

3 komentáře:

  1. Dostala jsem se sem náhodou, nevím, jak můj komentář přijmete. Jsem sice věřící, ale nehlásím se k žádnému náboženství. Píši vám, protože ta hrozba Islámu tu opravdu je. Ale...a nevím, jestli mi budete věřit, nějaký jasnovidec prý předpověděl, že se v roce 1980 narodí prezident Francie...tedy už se zřejmě narodil. Jenže prezidentem může být asi tuším až od 40 let věku. Tento budoucí prezident prý s Islámem zatočí a vše se dá do pořádku. Moc bych byla ráda, aby ta předpověď byla pravdivá. Chci věřit, že pravdivá je, protože jinak nevím, jak by svět dál pokračoval. Přeji vám hezký večer :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím vás,

      to je v pořádku, já vás chápu velice dobře. Obávám se ale, že s Islámem (respektive s mnohými jeho vyznavači) se "po dobrém" jaksi "nezatočí". Takoví lidé vyloženě potřebují diktaturu (monarchii absolutistickou například), v rámci které v podstatě ještě donedávna v některých zemích žili. Prostě oni neumí žít jinak... a tak v této souvislosti zcela odmítám možnost takzvaného multikulturalismu (jestli chápete).

      S přáním pěkného dne a děkuju za komentář,

      Lukáš Přibyl

      Vymazat
  2. A to já zase pro multikulturalismus jsem (fuj, to je slovo)...

    OdpovědětVymazat