Přemýšlení: Ruleta ? - experiment druhý

ZPRÁVA: S tímto článkem souvisí i tyto informace >>> Ruleta (červená X černá), hrát či nehrát ?

Milí čtenáři,

minule jsme si řekli, že ve hře známé jako Ruleta, je možné podstatně zvýšit šance na výhru a to za pomoci "pouhého" a docela zdlouhavého střídání barev "červená X černá". Samotná metoda není špatná, ale je velice hodně závislá na třech důležitých prvcích... trpělivost, klid a co největší základní kapitál. Ovšem abychom snížili hladinu základních potřebných financí ke hře, udělal jsem dnes v prvním pokusu jisté úpravy...

Ruleta - experiment druhý:

- celý postup (viz výše uvedený odkaz na můj článek o Ruletě) je zachován, s jednou jedinou vyjimkou - a tím je, že barvy "červená X černá" střídáte vždy a to ať už v tom kterém kole vyhráváte či nikoli

- tím se zvyšuje procentuální šance na úspěch a řídící software zabudovaný v počítačové jednotce Rulety, řekněme, že je trošku zmatený (tím se zvyšuje šance na to, že padne právě vaše barva) 

- čili ať už vyhráváte či nikoli, vždycky vsadíte na jinou barvu s tím ale, že pokud prohrajete, tak nejenže změníte zase barvu, ale navíc platí, že zdvojnásobíte sázku (= prohrajete-li 10 korun, vsázíte na opačnou barvu 20 korun, jestliže pak opět prohráváte, znovu měníte barvu ale teď už za 40 korun vkladu... a tak dále)

Výše uvedená slova jsou tu jen proto, abych ukázal, že i hazard se dá tak trochu (lidově řečeno) "obejít". Že i štěstí se dá někdy pomoct. A pak už to není v pravém slova smyslu hazard, ale systém. 

Připomeňme si tolik žádané video co koluje po internetové síti:


S přáním pěkného dne,

Lukáš Přibyl

2 komentáře:

  1. Setkám-li se někdy s ruletou, vzpomenu si na tohle. Díky. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale také si přečtěte "pravidla" před tím než začnete hrát - to kvůli tomu, abyste takzvaně neprohrála i svoje "kalhoty". Myslím to dobře. Opatrně než začnete hrát :) Je to něco podobného jako u obchodu s akciemi - můžete hodně vydělat, ale taky hodně ztratit :)

      Vymazat