Přemýšlení: Co mají společného současný věk železný s lidmi z Atlantidy ? - část druhá

Zpráva: S tímto článkem souvisí i tyto informace >>> Pět věků a >>> Co mají společného současný věk železný s lidmi z Atlantidy ? - část první

Milí čtenáři,

minule jsem si řekli první informace vykazující nemalou podobnost chování lidí současného věku s jednáním Atlanťanů, dnes budeme pokračovat...

Níže uvedené informace mají za cíl ukázat vám, jak je vaše chování podobné s životy Atlanťanů (část druhá):

- následně lidé z Atlantidy pochopili genetiku a pustili se do upravování živých věcí (genetiku využívali ve všech oblastech života)

- Atlanťané zašli až tak daleko, že pomocí genetiky vytvořili cosi podobného dnešním počítačovým čipům

- a právě v oné době si na plno tehdejší lidé uvědomili, že je už pro ně velice těžké navázat duchovní spojení (a tehdy se z lidí stali vážně nespokojenci)

- v důsledku výše uvedeného se lidé stali arogantnějšími než kdy před tím a ještě víc materialističtí

- pro Atlanťany se život stal nepříjemným a tak museli přijít na způsob jak se s ním vypořádat po svém (= začali pít alkohol, dělali velké akce, večírky, party a podobně, sex byl pro ně skoro na prvním místě a pojídali těžkou stravu, velice těžko slučitelnou s jejich dávnou moudrostí)

- jejich život se stal v podstatě neobohacujícím - střídali v jednom kole - práce, jídlo, sex, dovolená, večírky, alkohol a podobně (a to vše pořád dokolečka)

- jistě bychom našli vyjimky, ale těch bylo pramálo

- Atlanťané vystřídali dříve harmonickou duchovní hudbu za drsnou hudbu plnou disharmonie (něco jako dnešní heavy-metal, rock, metal a podobně)

- změnil se i způsob komunikace což dále omezovalo duchovní život (neboť věda materialistická, technika či matematika převládla a lid tak dál upadl v nemilost "hmotařského světa")

- za časů dávných věků, lid z Atlantidy neměl potřebu se nějak zvláštně zdobit neboť skutečnou ozdobou jim před miliony let byla jejich vlastní duchovní těla - ale - teprve v současnosti, kdy jsou materialističtí, se Atlanťané upnuli mimojiné právě na osobní vzhled (= šperky, zdobené oblečení a podobně)

- mágové, kněží (a podobně) byli náhle považováni za nemocné a zvláštní lidi, od kterých by se mělo držet dál (neboť materialistický lid již nedokázal pochopit co jsou ve skutečnosti zač)

- svět se hodně změnil, bujela kriminalita, lidé byli spoutáváni ještě víc než před tím a následně se navýšily počty věznů

- nemoci, starosti, těžké práce a nespokojenost se rozmohla ještě víc než před tím a lidé ztratili další kus ze své dávné moudrosti (mágů a kněží je stále méně)

- obřady, které se lidé před miliony let nestyděli dělat venku v přírodě, dnes dělají výhradně v uzavřených zdobených místnostech (většinou)

Také nacházíte jistou podobnost vašeho věku s lidmi věku tehdejšího ?

S přáním pěkného dne,

Lukáš Přibyl
Telefon: (+420) 604 364 905

8 komentářů:

  1. Lukáši díky Vám za komentář na mém blogu a právě proto,že rebarbora je tak nějak bez chuti,tak jsem si tam přidala meruňky,ale jinak s ořechama to nemá chybu.Mějte se fajn.
    PS:Příště klidně tykejte ano,cítím se potom ,,jako mladší,,

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za návštěvu mého blogu a komentář!:-) Váš blog je zajímavý, hodně čtení na které si určitě udělám čas!:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Podobnosti tu jsou a už jsem něco velmi obdobného viděla dříve, než jsem četla tvůj dvojčlánek. Upřímně, spíše by mne zajímala příčina úpadku, než samotný průběh. Co se stalo blbě? Kde je chyba? To mne napadá, když to teď znova čtu.
    Že by něco takového byl důvod, proč tak často nalézám ve vlasech různý hmyz?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no nevím proč nalézáš ve vlasech hmyz, ale... jinak moudrá slova :) Vážně jsi to dobře podala... :)

      Vymazat
    2. mimochodem na tvé otázky bych odpověděl jednou větou: "Chyba se stala ta, že s mocí roste chuť !" a lidstvo už to dokázalo mnohokrát. Zkrátka a jednoduše čím víc Atlanťané měli možností a moci, tím se v podstatě sami zkazili a přivedli si sami svou zkázu :)

      Vymazat
  4. O Atlantidě jsem četla víckrát, mám dokonce jednu knihu doma, zajímavé , ale nic veselého to není. Vv jedné části se to dnes liší: kněží nejsou skromní, církev málokterá nechce ovládat lidské jednání a majetek , hodně neshod mezi lidmi tím vzniká. Čím větší rozdíly mezi lidmi jsou majetkové, tím víc bují zločinnost, lidé baží po požitcích a odsuzují se sami k zániku. Ale to šlo dějinami u všech mocných říší. Když už to dál nešlo, říše zanikly.

    OdpovědětVymazat