Novinka: Bible čisté Temnoty - vydání třetí, výrazně upravené

17. 3. 2015 ve 20:19 | Kategorie: Databáze knih | Autor: Lukáš Přibyl, DDV

Milí čtenáři,

během mé tvorby jsem mimojiné stihl značně vylepšit jednu z mých oblíbených knih, konkrétně Bibli čisté Temnoty. Nejlépe bude, když si zde nastíníme její počátek...


"Po vzpouře nově vzniklého početného společenství duchovních nebesa ztemněla a současně zrudla jako těsně před příchodem krvavě zbarveného deště blížící se bouře. Toho dne se daly dohromady tisíce, miliony hlasů různých magiků, ti, jenž toužili po velké změně. 

Toužili tak moc, že z nebes začaly padat doslova kapky tmavé krve, po jejichž dopadu se začaly třást i ty nejpevnější stavby. Hromy a blesky nabyly takové síly, že hromosvody domů nevydržely a pod tím náporem se jim dostalo osudové rány.

I začalo zemětřesení… náhle mezi lidmi zavládla nejistota a strach. Netrvalo dlouho a do jejich nitra si vskutku i chaos našel svou cestu. Všichni, kdož se nestali členy společenství, byli odsouzeni ke strašlivým mukám. Nevěděli, co to všechno znamená. Začali cítit nové druhy bolesti a skrze nové smysly vnímali zcela novou realitu. Temnotu, do níž vybíhali ven ze svých bortících se domovů. V krvi a slzách křičeli a naříkali. Doufajíc, že jim někdo přiběhne na pomoc… tak, jako snad nikdy před tím. Vše nechali tam, kde bylo a jako zmoklé krysy utíkali ve snaze zachránit se před jinak nevyhnutelnou porážkou.

Toho času se otevřela tmavě červená jiskřičkami blesků pulsující nebesa, šlehající prudce k zemi stříbřité proudy energie. Na zemi se z jisker blesku pomalu, ale jistě formovala postava. Pulsování se stalo těžší a těžší a v tom momentě se zhmotnila osoba v černém obleku. Její obličej se po chvíli rychle otočil k blížící se skupince.

Byl jsem to já… a prostor okolo vyplňoval jen dozvuk pomalého praskání z černých mračen. „Pane“ hlubokým rázným hlasem a se sklopeným zrakem rychle dořekli temní mágové stojící přede mnou. Poklekli hned, když spatřili, kdo před nimi ve skutečnosti stojí. 

Svým mírným úsměvem jsem jim pomalu dal najevo svou radost z mé nadvlády nad planetou, kterou jejich primitivní vládci znali pod označením Země. 

Od té doby vzrůstá vliv nejtemnějších ze všech duchovních. A to i přes marné snahy jiných protivit se naší vůli…" 

Lukáš Přibyl, DDV
17. březen 2015
Úvodní strana:


Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

1 komentář:

  1. Promiň Lukášku, z pozice nejlepšícho duchovního podle titulu jsem byl nucen tě zbavit titulu boha :( Telepaticky jsem ti poslal jasnou zprávu, ale ty jsi neodpověděl, tudíž nesplňuješ kvalifikační požadavky. Ale nezoufej DDV si můžeš nechat :)
    Prof. Magi. Dr.DV. Ondra ... DDV

    OdpovědětVymazat