Kniha: Prvního března odstartovala neoficiální politická strana "Světová socialistická společnost" /SSS/

2. 3. 2015 v 19:49 | Kategorie: Databáze knih -a- Knihovna | Autor: Lukáš Přibyl, DDV

Milí čtenáři,

žijeme ve světě, kde zloději, političtí lháři a další zločinci se schovávají za složitosti zákonem nastavených systémů a všem se nám tak vysmívají. Kdyby tím alespoň netrpěla státní pokladna… Ne nadarmo se říkává „ryba smrdí od hlavy“ a nejinak tomu je i v případě (přinejmenším) posledních dvaceti-pěti roků politického života tady v Česku. Naneštěstí není příliš velkou útěchou, že podobné či mnohdy i horší situace se odehrávají v jiných zemích (nejen) našeho světadílu.

Za mnoho let života jsem pochopil mimojiné i fakt, že jen duchovně zaměření lidé dokáží změnit budoucnost výrazně k lepšímu. Ne snad pro jejich „nadpřirozené možnosti“, ale především pro jejich nezávislost na materialistické moci a tak i peněžních zdrojích. A protože už toho všeho bylo lidově řečeno dost, proto počátkem roku 2015 vznikla zatím neoficiální politická strana s názvem Světová socialistická společnost /SSS/.

Naše strana pochopitelně dává členství jen takovým lidem, kteří jdou po duchovní cestě s tím, že není důležité o jakou konkrétní jde. Ano, není důležité zda-li věříte v křesťanského Hospodina nebo studujete mystiku či magii. Nikomu se nic nezakazuje stejně jako se žádnému našemu členu žádná zvláštní duchovní cesta nenařizuje.

Rychlý výtah důležitých informací o naší straně a jejím programu začíná právě teď…

Více skrze odkaz "Politika SSS" v rámci horního menu.


Fotografie - První strana SSS:


Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

1 komentář:

  1. To je novinka. Politickou stranu zalozenzenou bohem jsme tu jeste nemeli, i kdyz Okamura by asi nesouhlasil :D

    OdpovědětVymazat