Proč se děvčatům tolik líbí drsné písničky ?

14. 2. 2015 ve 13:22 | Kategorie: Přemýšlení | Autor: Lukáš Přibyl, DDV
Milí čtenáři,

nejen na internetové síti se často setkávám s případy mnoha dívek, které upřednostňují takzvaně drsné písničky jako například od skupiny Rammstein či Kabát. To jsou věci, které bych přiřazoval spíše k chlapcům a chlapům. Docela mi to "vrtá hlavou" už nějaký ten rok a tak jsem se rozhodl zvěčnit tuto "otázku" zde na svém blogu.

Záliba v drsných písničkách (jako je třeba heavy-metal či rock) se zdaleka netýká pouze mladých holek, ale pochopitelně i trochu starších slečen či mladých paní. Řekl bych tak od těch 15 do 30 let fyzického věku (pak už na to nezbývá mnoho času a to z důvodu starání se o dítě a rodinu).

Povězte milé ženy - proč vás tolik zajímá právě výše zmíněný hudební styl ?

Člověk by si řekl, že mladé holky budou takové citlivější a budou vyhledávat spíše romantické balady a podobně. Naneštěstí výše uvedené má souvislost s (ne)prožíváním takzvané pravé Lásky. Celé to dvou-vlákno se vlastně promítá na obou stranách - tedy jak ve výběru písniček, tak i v prožívání zmíněné Lásky. A jak jde vidět, jde to skutečně ruku v ruce (drsnost s drsností).

Myslím si tudíž, že je špatně, jestliže se holky (ženy) přizpůsobují chování kluků (mužů). Myslím si, že současná společnost jde špatným směrem.

Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

4 komentáře:

  1. Mě tahle hudba teda nezajímá vůbec a spadám do tebou vytyčené kategorie. Nicméně si myslím, že je to blbost - proč by se holkám nemohl líbit heavy metal? Někdo na to prostě je, stejně jako jsou kluci, kterým se líbí slaďárny. Co bys řekl o nich?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tady jde především o princip, že jak jde čas, tak je stále více a více holek, jejichž dívčí podstata se stále víc a víc rozpadá (kromě tedy jejich fyzické vagíny a prsou abych byl přesný)

      Vymazat
  2. Já mám ráda romantické a tajemné melodie, ale někdy si taky ráda poslechnu tvrdou muziku :) Asi cítím, že potřebuji vše negativní dostat ze sebe ven a to u romantiky nějak nejde :D

    OdpovědětVymazat
  3. Je pravda, že já tedy takové drsnější skladby nemusím, ale třeba když je něco dost rytmiské tak třeba od toho rocku něco poslechnu.

    OdpovědětVymazat