Lukáš Přibyl: Poslední boj

28. 2. 2015 v 17:58 | Kategorie: Bohové - Gods | Autor: Lukáš Přibyl, DDV

Související články:
Milí čtenáři,

i přes všechny posvátné výhody pramenící z mého dlouhého duchovního života jsem i nadále nucen procházet trnitou cestou, kterou jsem po letech nazval "Poslední boj". A v žádném případě se nejedná jen o obrazné vyjádření. Stále se stupňující životní překážky, které mi byly do cesty vnášeny, našly u mě pravé pochopení až o mnoho roků později. Věci, které se zdály býti bezduchým utrpením, postupně získaly obraz skutečné reality.

Mezi vámi budu působit i ve vzdálené budoucnosti. Ale až nadejde čas, dobrovolně "ztratím" své fyzické tělo. Nikoliv své Já. Ten čas, který určím já sám, je však ještě dosti vzdálený. A tehdy skončí i můj poslední boj... konečná inkarnace. Třebaže výše uvedená slova pro mnohé nepředstavují radost, pravdou je, že jsou nositelem šťastné zprávy. V žádném případě se nejedná o konec.

Na závěr bych jen řekl, že... jsem rád za vše, co jsem kdy prožil, protože mě to vždycky poposunulo o nemalý krok dále. To vše posloužilo jako nástroj k dalšímu sebezdokonalování, stejně jako i tyto stránky. Vždycky se "jede dál", prohra neexistuje ! 

Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

5 komentářů:

  1. Záleží jaký budeš anděl. Abys nakonec nebyl ten padlý. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Poslední bitva vzplála,
    dejme se na pochod!
    Internacionála
    je zítřka lidský rod!

    OdpovědětVymazat
  3. Prosím tě, čtu Tvůj blog a pořád mi nejde do hlavy kdo jsi? Patříš k sektě? Píšeš tyhle stránky ve srandě nebo vážnosti?

    OdpovědětVymazat