Zprávy: Islámisté se už dávno vymkli kontrole aneb co s takzvanou multi-kulturalizací dál ?

9. 1. 2015 v 19:58 | Kategorie: Orákulum - Oracle | Autor: Lukáš Přibyl, DDV

Milí čtenáři,

uplynulé události týkající se násilného rozšiřování Islámu nemusím znovu opakovat. Je snad všem jasné, co tím myslím. Problém ale je v tom, že lidé silně podcenili mé varování. Říkal jsem přece, že skutečný, mnohem horší nepřítel není Rusko, ale Islámisté - nebo jinak řečeno stále sílící organizace tvářící se jako stát s označením "Islámský stát" (IS).

Snaha evropských států o přijetí lidí v podstatě z úplně jiné kultury se ukazuje býti fatálním rozhodnutím. Naopak by je měli doslova vyhodit tam, kde má Islám své místo. Jádro válečného konfliktu sice zuří kdesi na východě planety, ale jak je vidět, kultura Islámu je (byť jen částečně) všude tam, kde třeba jen jediný člověk uznává dané zvyklosti. Proto je potřeba Islámisty doslova vyhodit a to včetně jejich potomků (i takových, které jejich matka porodila na území Evropy (obzvlášť v případě, že se takoví lidé budou hlásit ke Koránu).

Náboženství Islámu se již dávno ukázalo silně nebezpečné. Ne snad pro náboženství jako takové, ale kvůli činům jistých zločineckých organizací či skupin, které si své činy ospravedlňují odvoláváním se na jakýsi svůj zkreslený obraz informací z Koránu (což je "Bible Islámu").

Problém současné primitivní civilizace je především ten, že zodpovědným politikům dlouho trvá než se konečně dohodnou na tom, co je jasné hned. "Krásný" příklad nalézáme právě v případě osudové chyby zvané "Islámisti".  

Na závěr bych jen zdůraznil, že... jednotlivé kultury by podle mého názoru měly být od sebe izolovány a už vůbec by náboženství nemělo "co mluvit" do věcí státu. 

Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

4 komentáře:

  1. zkurvený košiláči!!!!! tohle je zlo.. říkám to už několik let, co jsem to začala poprví pozorovat u Pavla na blogu, jak to vypadá v Německu.. u nás a v Německu je to naprosto svatý.. ale podívej se, jak dopadli skandinávský státy.. Švédsko je úplně v prdeli.. ti zmrdi si všechno podrobujou, množí se dělením a švédi jsou před totálním zhroucení státu.. a nikdo s tim kurva nic neudělá.. NIKDO.. je mi z toho na blití.. vidím to denně.. když jsem o tomhle poprví řekla mamině, ta se mi vysmála do xichtu, že k nám je naše vláda nepustí.. hm haha.. teď stačí zapnout bednu a je to na denním pořádku, že tihle zmrdi zase popravili tucet lidí, protože nechtěli konvertovat.. no ty vole.. tohle ne.. doufám, že jdeš s náma na demošku do Práglu.. aby tam zase nebylo pět a půl lidí.. to je pak jenom pro smích.. tady musí už vědět, že to ty lidi sere!! aa.. já jdu žrát radši čokoládu, nebo mi z tohohle prdne cévka.. :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. demokracie je (nejen) z tohoto hlediska velice pomalá (v rámci rozhodování)

      Vymazat
  2. Jak tady píše Evil, před Islámci varuji už mnoho let a nikdo z politiků se tím nezabýval, až jim to teď přerostlo přes hlavu. Byla velká chyba je Němci k sobě pustili a dokonce jim začali stavět mešity. Jeden muslim mi dokonce říkal, že co nejde násilím, rozložíme Evropu tím, že se tu rozmnožíme.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ono jako (jak už jsem říkal i na tvém blogu) - Korán (tedy bible Islámu) není v podstatě špatný, ale jen některé Islámské skupiny si vytvořily jakýsi pokřivený obraz Koránu dle svého záměru (a bohužel tento nepříjemný "puchýř" přerostl jak se tak říkává "přes hlavu" a to v podobě takzvaného Islámského státu - doufám, že je američané velice rychle rozdrtí a srovnají se zemí - to je můj názor :)

    OdpovědětVymazat