Zdroj energie z jídla lze nahradit (dva způsoby)

27. 1. 2015 v 19:20 | Kategorie: Výzkum ambrozie | Autor: Lukáš Přibyl, DDV

Související články:
  1. V krátkosti o breatharianismu (život ze vzduchu)
  2. Závislost na Slunci a jiných vlivech
  3. Opatrnost studenta magie 
  4. Ambrozie: Vytváření za pomoci duchovního akumulátoru a/nebo s kombinacemi
Milí čtenáři,

na začátku bych měl říct, že níže uvedený postup může být extrémně životu nebezpečný. Proto, než přistoupím blíže k dané problematice, přečtěte si ještě jednou články jako je výše uvedený o opatrnosti studenta magie a samozřejmě hlavní upozornění v rámci horního menu těchto stránek.

1. Způsob:

Já jako jeden z mnoha duchovních vím, že (zjednodušeně řečeno) každé jídlo lze chápat do mnohem hlubších rovin a je tak možné všechny důležité látky vytvářet (každou zvlášť) i jinými způsoby, než tak, jak jste zvyklí doposud. Jinými slovy není potřeba jíst běžně známé jídlo pro to, abyste se najedli. Vysvětlím...

K tomu abyste se najedli bohatě stačí, když uměle (ale duchovním způsobem) vytvoříte tentýž obraz potřebných látek, který je obsažen kdesi hluboko v jídle samotném. Je jasné, že musíte zajít až tak dalece, do takové hloubky, až budete schopni rozeznávat jednotlivé základní části zvlášť. A to může vidět jen duchovní (materialisté na to nemají vzdělání). Pak si doslova zkopírujete každou duchovní živinu zvlášť a za pomoci procesu dýchání ji vnesete do svého nitra. Vaše nitro tyto složky začne zpracovávat a vy se budete cítit silnější a podobně jako byste se právě najedli.

K čemu je to všechno dobré ? No že už nebudete na ničem a na nikom závislí.

2. Způsob:

Načerpávání energie ze svého okolí. Tento způsob má tu výhodu, že jej lze uplatnit už od samého počátku a tedy provádět i takzvaně "za pochodu". To znamená, že například při každodenní chůzi do zaměstnání či do školy nebo při diskuzi s někým, můžete opravdu "za pochodu" si vzít energii doslova z čehokoliv z vašeho blízkého (ale i vzdáleného) okolí. A to v takové míře, že už nebudete potřebovat žádné jídlo ani pití ani spánek.

Tento způsob je ideální v případě, že vás někdo spoutá nebo zavře někam jako například do kriminálu či na psychiatrii a podobně. Díky tomuto způsobu se budete schopni vždycky osvobodit a stát skutečně nezávislým.      

Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

4 komentáře:

  1. Věřím tomu, čerpat energii lze z čehokoliv. Dobrou i špatnou.

    OdpovědětVymazat
  2. Takhle to s jídlem prakticky praktikuji dál. Ten druhý způsob je ale často upíří, tihle lidé ho berou i od lidí, které potkávají a to se jim ale může i vymstít...že s tím od něho berou i tu špatnou energii.

    OdpovědětVymazat