Pochod super-vojáků vládnoucích kolonii zvané Země

25. 1. 2015 ve 14:36 | Kategorie: Orákulum - Oracle | Autor: Lukáš Přibyl, DDV

Milí čtenáři,

super-vojáci (jak známo) mají dvojí výcvik - nejen fyzický, ale i duchovní. Z bezpečnostních důvodů zde nebudu uvádět do nejhlubších podrobností úplný výčet všeho, co se týká těchto válečníků. Než se podíváme alespoň na některé možnosti vojáků Nového Olympu, je potřeba zdůraznit, že se nehledí na spravedlnost ani korektní jednání. Tito vojáci mají nařízeno dosáhnout vytčeného cíle za každou cenu a tudíž nemají povinnost se držet jakýchsi nepsaných pravidel takzvaně férového boje.

Já vždycky říkávám "vítězí silnější strana bez ohledu na pravdu či spravedlnost". V případě zmíněných super-vojáků to platí dvojnásob. Však zkuste se ubránit pouhými slovy nebo láskou (jak by některé blogerky rády) vojákovi s nejmodernější výzbrojí. No tak vidíte... skončili byste s prvním výkřikem. Pojďme se teď podívat trošičku podrobněji na dvě oblasti, v rámci kterých super-bojovník působí (jaký druh výcviku se ho dotýká nejvíc).

Fyzický výcvik:
Nindža (bojový výcvik) plus celkové dlouhodobé fyzické posilování svalstva i výdrže.

Duchovní (aktivní) výcvik:
Tvrdý výcvik v rámci duchovního působení na sebe či své okolí. Super-bojovník je schopen působit takzvanou magií okamžitého účinku na hmotu. To znamená, že dokáže pouhou myšlenkou ve zlomku sekundy srazit k zemi například pět stovek moderních vojáků tohoto primitivního světa. Opět platí, že se nehledí na férovost v boji.

Pravda a láska možná vítězila za vašeho režimu... za mého však nikoliv. Brzy zjistíte, že s láskou a spravedlností nikam nedojdete. Že bez síly a aktivních bojových schopností nikam nedojdete.

Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

2 komentáře:

  1. no pokud bude současná demokratická společnost tak pomalá i do budoucna, pak se obávám, že přestože pár bitev s Islámem vyhrajete, celkovou válku žel prohrajete :)

    OdpovědětVymazat