Mám zálibu v temnému vzhledu obzvlášť u dívek a žen

24. 1. 2015 v 15:04 | Kategorie: Přemýšlení - Thinking | Autor: Lukáš Přibyl, DDV

Související informace >>> Lukáš Přibyl: Nesnáším milostné vztahy ani současné primitivní lidstvo jako takové

Milí čtenáři,

není žádným tajemstvím, že se mi líbí temně motivovaná vyobrazení. A nemusí se nutně jednat jenom o lidi, krásu vzhledu s temnými motivy nalézám třeba i u neživých věcí. Ale bez mučení se přiznávám, že u osob ženského pohlaví vyniká temnota mnohem lépe než ve všech ostatních případech. To ovšem nemění nic na tom, co jsem v minulosti o ženách a milostných vztazích říkal.

Teď se tedy možná uvnitř sebe ptáte "no ale proč říká, že žádná pro něj není dobrá ? Že žádnou nechce..." A já vám odpovím asi takto. Jedna věc je, že se mi někdo "líbí" a druhá věc je "moje ochota žít s takovou ženštinou".

V současné době se mi nemůže vyrovnat nikdo. To znamená ani Vy, ani soused, ani támhleten či tamta, prostě nic a nikdo se nemůže rovnat s mou božskou moudrostí a mocí. A tím je tedy vysvětleno, jak já vnímám (v tomto případě) ženy z rodu smrtelníků.

Čili na občasné pobavení jsou dívky či mladé ženy vynikajícím produktem přírody, ale bez jejich božství jsou mi jinak k ničemu. Neboť já jsem již před patnácti lety říkal že chci svojí boží královnu a ne smrtelnici támhle od vedle.

Navíc... dívky a tím hůř ženy už nejsou to co bývaly. Myslí si, že když se přiblíží chování kluků a mužů, že tím se stanou přitažlivějšími a tedy, že díky tomu najdou svého "vyvoleného", svého "pravého" a podobně. Ve skutečnosti (byť to jen málokdo přizná) se většině mužů takové řekněme až mírně zvrácené chování protiví (jako příklad nám poslouží mladá devatenáctiletá holka obléknutá do potrhaných džín a cítit jde kouřem od hlavy až k patě a do pusy stále víc a víc nasává další kouř z rozdělané cigarety - plus k tomu všemu když používá drsnou "chlapskou mluvu", pak je pro mnohé kluky a chlapy řekl bych až odpuzujícím příkladem).

Na straně druhé, i kdyby taková žena byla krásná a přeslušná obrazně řečeno jak princezna, stejně bez "božské krve" pro mě nebude znamenat víc než jen další občasnou radost podobně jako při chůzi okolo překrásných voňavých květin...

Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

5 komentářů:

  1. Máš strach, že to bude nějaká semetrika. Jaká je tvoje máma, to je taky žena? Na ženě je právě to božské (jako v přírodě) ta její plodnost. A s tím i souvisí sex, jinak to její božství nedokážeš vstřebat a ocenit. :D
    Máš se ještě hodně co učit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a víš co je dobré na mém božství ? Že k vytvoření (jakéhokoliv) života nepotřebuji sex - a tudíž ani žádnou ženskou :)

      Vymazat
  2. Taky mi připadá, že se žen bojíš, akorát neznám přesný důvod.

    OdpovědětVymazat
  3. To je jednoduché. Mistr totiž absolutně nedokáže jednat s něžným pohlavím (v podstatě s jakýmkoliv pohlavím kromě svého). Důkazů je po internetu habaděj... Proto se snaží namluvit si, že je bůh, aby kompenzoval své prázdno.

    OdpovědětVymazat
  4. Nedivím se ti, že máš strach, ono to s ženskýma není vůbec lehké. Stačí se podívat na blogy komentářů co tu máš. Někteří se nebojí žádné a někteří mají i z žen respekt! :-) Každopádně tě musím potěšit, to "bání" platí i naopak, nejedna dnešní mladá žena radši zůstává sama...:-)

    OdpovědětVymazat