Lukáš Přibyl: Uveřejněno páté, výrazně rozšířené a upravené vydání knihy Olympská bible (29. prosinec 2014)

7. 1. 2015 v 18:16 | Kategorie: Databáze knih | Autor: Lukáš Přibyl, DDV

Milí čtenáři,

nejnovější a velice originální dílo z mé produkce s názvem Olympská bible bylo vydáno právě na konci uplynulého roku 2014. Páté vydání Bible Olympu a také nejvíce rozšířené a upravené dosahuje necelých dvou stovek stran ve formátu A5 a mně osobně se líbí nejvíce. Publikaci si můžete zdarma stahovat ze serveru Ulozto.cz zde >>> Olympská bible - páté vydání

V pořadí pátá Olympská bible je po všech stránkách dokončeným výtvorem. Kniha, kterou si výše můžete zdarma stáhnout, přináší moudrost starého i nového Olympu. Je důležité vědět, že nikomu nevnucuje ani "dobro" ani "zlo", ba naopak čtenáři ukazuje, že na svět je možné pohlížet z různých úhlů pohledu. Jinými slovy, není všechno "špatné", co pro druhého je.

I když řečtí bohové a bohyně někdy jednali amorálně, v jejich životech jsou obsaženy hluboké pravdy a univerzální vesmírné principy. A ty mohou využít nejen zájemci o zdejší kulturu, ale i ti bez jakéhokoliv zájmu o zdejší zvyky.

Nemusíte se tak stát věřícím v bohy starého či nového Olympu, abyste využili staro-novou moudrost těchto posvátných textů. Najdete zde informace týkající se úplného začátku vesmíru, od prvotního Chaosu, přes vládu Titánů a též Dia Olympského. Pak se dostáváte do podrobně popsané části magické kultury zvané Nový Olymp (což je totéž jako Věk šestý).

Obrázek úvodní strany knihy Olympská bible - páté vydání:


Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

5 komentářů:

  1. Ty tvé knihy jsem si před měsícem stáhl, ale ještě jsem se k tomu nedostal. Asi to bude nakonec jako s mým otcem... kupoval knihy, že si je až bude v důchodu přečte a nakonec se toho nedožil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak musíš už jenom doufat, že se ti nestane totéž co tvému otci :D

      Vymazat
  2. To je jistě velmi zajímavá kniha :)

    OdpovědětVymazat
  3. o kom že jsem to psala? :) to jest hlavní postava z mojí povídky.. je uveřejněná na mým povídkovým blogu.. odkaz na něj je v zápatí blogu.. červený odkaz NS :) můžeš si počíst, ale je to trochu delší.. vezmi články raději z archivu od nejstaršího.. mám to rozdělený do dvou rubrik.. začala jsem to psát, když mi bylo nejhůř.. taky to podle toho vypadá.. jen upozorňuji no.. :D

    OdpovědětVymazat