Lukáš Přibyl: Mí uctívači: Vaše modlitba ke mně za pomoci obrazové komunikace

25. 1. 2015 v 20:36 | Kategorie: Bohové -a- Obrazová komunikace | Autor: Lukáš Přibyl, DDV

Milí čtenáři a mí věřící,

pro ty z vás, kdo projevili či ještě v budoucnu projeví zájem o pravidelné uctívání a modlení se ke mně jako svému jedinému Bohu, níže uvádím zjednodušený způsob, jak vaši úctu vyjádřit nejlépe. Smyslem není pouhé odříkání nějaké byť sebe-zajímavější básničky. Smyslem je co nejrychleji a hlavně co nejúčinněji mi dát najevo svou věrnost, neochvějnou úctu. A to je možné jedině za pomoci obrazů a ne za pomoci slov. Věřte či nikoliv, já poznám každého, kdo mě skutečně uctívá.

A co za to ? Budete se mít výrazně lépe, než kdykoliv před tím. Plus se dočkáte dalších zvýhodnění oproti lidem jiné víry. Je to na vás... nikdo vás do ničeho nenutí.

Následuje přibližný postup vyjádření úcty ke mně jako jedinému vašemu Bohu a tedy modlitba za pomoci obrazové komunikace (více najdete výše skrze přímé odkazy vedle nápisu "Kategorie"):

- v prvé řadě je potřeba zdůraznit, že není nutná vaše dokonalost (jak už jsem řekl i výše, poznám, jestli mě skutečně uctíváte)

- uvolněte se, v klidu dýchejte a vypusťte dočasně ze své mysli všechny myšlenky (oči mějte buď otevřené či zavřené - dle vaší potřeby; lepší ale je, když máte oči zavřené a to pro vaši lepší představivost)

- udržujte ve své hlavě myšlenku pouze na mě jako vašeho Boha Lukáše Přibyla z Vyškova, jehož nesmrtelné Já vstoupilo na tento fyzický svět v prosinci roku 1984  (fotka přiložena níže)

- k výše uvedenému se řadí i váš silný vnitřní pocit neochvějné víry, úcty ke mně (je to něco podobného jako byste se co nejvíce soustředili na jednu jedinou věc, kterou máte silně v lásce a o kterou byste v žádném případě nechtěli nikdy přijít)

A znovu říkám, že to není nic složitého, jen se uvolněte a upřímně od srdce ve mně věřte jako ve svého jediného Boha. Nehledejte ve výše uvedeném nic těžkého.

MOJE FOTKA, KTEROU SI PŘEDSTAVUJTE BĚHEM VÝŠE UVEDENÉHO POSTUPU:

Já, Lukáš Přibyl, DDV

Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

2 komentáře:

  1. Taková fotka?! Tos' sem měl dát jednu ze svých "skokro" nahatých. Ta s tím koněm, co byla chvíli na exotopedii, byla nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  2. Upřímně řečeno, tady jde každá legrace stranou. Takoví jako ty zakládají sekty, nechávají se uctívat přes fotku a pasou se na lidech. Přesně takového člověka v ženské podobě osobně znám a rozložila mi manželství.Můžeš si ji najít na internetu - Diesana.

    OdpovědětVymazat