Duchovní praxe: Přenesení sebe sama do filmu jako trénink pro mnohem horší časy (doslova a hned)

30. 1. 2015 v 17:22 | Kategorie: Bohové - Gods | Autor: Lukáš Přibyl, DDV

Milí čtenáři,

to, že je v rámci duchovní praxe možné cokoliv, to snad už dávno víte, ale je stále velice zajímavé si čas od času připomínat, co konkrétního je vlastně uskutečnitelné. Jednou z dalších věcí je doslova okamžité přenesení vás samých do reality vámi zvoleného filmu. Čili nejedná se o filmování. Zní to úsměvně nebo přímo bláznivě ? Pojďme se na to podívat blíže...

Než se pustíme do krátkého rozebrání dvou způsobů vstupu do reality zvoleného filmu, pojďme si upřesnit, o co vlastně jde. Tím, že s pomocí své vnitřní síly se rozhodnete pro takový krok, tím se sice dostanete do určeného bodu filmu, ale díky vám, díky vašemu vstupu, se příběh vydá více či méně odlišnou cestou. Jak moc bude změněn ? To pochopitelně záleží na síle vlivu z vaší strany.

Je důležité vědět, že se nejedná o přepis filmu. To znamená další divák uvidí vždy jen tu původní natočenou verzi. Dochází k tomu, že vy svými silami v podstatě zkopírujete konkrétní bod určeného filmu a na základě magických sil vytvoříte další realitu, takovou, která je oddělená jak od vaší domovské, tak i od reality předtočeného filmu. Místo dvou máte tedy tři reality, ale cestovat můžete jen ve dvou (tedy mezi domovskou realitou a realitou zkopírovanou na základě vámi zvoleného filmu).

Existují dva způsoby vstupu do reality vámi zvoleného filmu:

1. Nepřímo (skrze "neviditelný", nebo chcete-li astrální, svět)
2. Přímo (odhmotnění fyzického těla, které se následně přenese do určené reality)

ad 1 u metody nepřímé se jedná o klasický přenos vašeho "neviditelného" těla (chcete-li astrální cestování), s tím, že fyzické tělo zůstává i dále na původním místě, kde jste se rozhodli vstoupit do jiné reality (tento způsob vás však činí extrémně zranitelnými)

ad 2 naopak u metody přímé se už jedná opravdu o klasickou teleportaci (tedy přenášení se i s fyzickým tělem na velké vzdálenosti); u této metody dochází k následujícímu: vaše fyzické tělo se odhmotní (zjemní vibrace) a následně se během zlomku sekundy (úplně se vším) přenesete do vámi určené reality (tato metoda je výrazně lepší než metoda první)

Kdykoliv se samozřejmě můžete vrátit na zpět do své "domovské reality". U metody číslo jedna tedy platí, pokud je vaše fyzické tělo stále živé (pozor na extrémní zranitelnost).

Na závěr bych jen řekl, že... jakmile se nacházíte v bodě reality určeného filmu, můžete trénovat své síly v situacích, o kterých by se mnohým z vás normálně jinak ani nezdálo. Navíc můžete vytvářet zcela nová řešení či kombinace situací. Takové, se kterými byste se ve vaší "domovské realitě" rozhodně jen tak nesetkali (pokud vůbec). Můžeme říci, že se jedná o jakýsi druh velice obohacujícího trenažeru.

Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

1 komentář:

  1. Zeus chudák nedopadl nejlépe... :( Thor je Thor. https://www.youtube.com/watch?v=i_xFOmYxKYw

    OdpovědětVymazat