Chování usedlých starců v porovnání s chováním rozjančených holek

27. 1. 2015 v 11:23 | Kategorie: Přemýšlení - Thinking | Autor: Lukáš Přibyl, DDV
Milí čtenáři,

již v minulosti jsem se vyjadřoval o stále hrubnoucím chování obzvlášť v případě mladých žen. Je to jeden z vedlejších důvodů, proč dodnes nemám svou "drahou polovičku". A nelituji. Protože, když vidím, kam se lidstvo s každým dalším dnem posunuje a čeho doposud (v negativním smyslu) dosáhlo, jsem rád za svou současnou situaci.

Pojďme ale k samotnému jádru našeho tématu. Pokud bych si měl já vybrat, zda-li chci být podobný více chování "rozjančených děvčat" nebo "usedlých starců", hned teď na místě vím, že bych vždycky raději zvolil chování "usedlých starců". Samozřejmě, že existují do určité míry jisté výjimky.

S výše uvedeným souvisí následující. Dnešní děvčata a nejenom děvčata, ale i starší ženy často působí takzvaně "rozjančeně" a to se mi nelíbí. Upřímně řečeno raději mám chování (když to přeženu) usedlých starců. Myslím si, že by v dnešní době prospěla jistá kombinace výše uvedených způsobů chování. Čili takzvaná "zlatá střední cesta", čehož se asi jen málokdo dočká.

Obzvlášť mladé ženy (a nejenom ženy) si myslí, že když se přiblíží chování kluků a mužů, že tím se stanou přitažlivějšími a tedy, že díky tomu najdou svého "vyvoleného", svého "pravého" a podobně. Ve skutečnosti (byť to jen málokdo přizná) se většině mužů takové řekněme až mírně zvrácené chování protiví (jako příklad nám poslouží mladá devatenáctiletá holka obléknutá do potrhaných džín a cítit jde kouřem od hlavy až k patě a do pusy stále víc a víc nasává další kouř z rozdělané cigarety - plus k tomu všemu když používá drsnou "chlapskou mluvu", pak je pro mnohé kluky a chlapy řekl bych až odpuzujícím příkladem). Pro mě zcela jistě - já bych takovou holku rozhodně nechtěl.

Takže z výše uvedeného jsme si ve zkratce řekli, že mé chování patří spíše do skupiny "usedlých starců" a také je jasné, že kdybych si měl dnes vybrat z dnešních mladých žen, rozhodně by se mi nelíbil takový ten typ "rozjančených" mladých holek.

Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

8 komentářů:

  1. Až zestárneš tak budeš litovat, že jsi tu rozjančenou holku v džínach neměl a to už tě nebudou chtít. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Že ty patříš mezi ty pány, co rádi a často střídaj tzv. "lehké děvy" ? Tvé názory by tomu odpovidaly někdy...

    OdpovědětVymazat
  3. Podle mě se často holky opravdu chovají hrozně.. Neříkám, že já jsem andílek nebo tak něco, ale když je holka cítit chlastem a smrdí jako začouzená hospoda k tomu použije mluvu dlaždičů tak to je vážně pohled.. stačí jen přidat špinavé tričko a tepláky s nápisem sexy a je to dokonalé, prostě idol všech mužů.. Ale tak jako už se nezmění...
    Jinak co ty? Jak žiješ? Jak se ti daří? Na facebooku furt komentuješ, ale napsat tě nenapadne :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. očividně v této době platí něco podobného jako u produkce filmů či seriálů - jinými slovy po čem ostatní nejvíc prahnou, co je nejvíc vyžadováno, tak právě tomu se ostatní snaží přizpůsobovat (bez ohledu na to co by se jim samotným za jiných okolností líbilo)

      jinak Wiky: můžeme diskutovat třeba na Facebooku

      Vymazat
  4. Myslíš, že všechny házíš do jednoho pytle. Nejsou všechny dívky stejné, nejsou všichni stárnoucí muži stejní, chce to vybírat dle svého vkusu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nikdy jsem neházel všechny "do jednoho pytle"

      Vymazat
    2. Takže věříš, že jsou i nerozjančené mladé holky a také neusedlí starci?

      Vymazat