Bojovná výprava mezi náboženskými skupinami - dějiny se opakují ?

26. 1. 2015 v 10:48 | Kategorie: Válka proti IS | Autor: Lukáš Přibyl, DDV

Související články:
  1. Boj mezi "Spojenými státy Ruskými, Evropskými a Americkými" ještě více přiostřil a navíc je tu i hrozba "Islámského státu"
  2. Přibývá útoků na muslimy, ve Francii jich bylo jen v lednu tolik, co za celý loňský rok
  3. Patriarcha Kirill: Charlie Hebdo uráží křesťany víc než muslimy
  4. Zprávy: Islámisté se už dávno vymkli kontrole aneb co s takzvanou multi-kulturalizací dál ?
  5. Zprávy: Islámský stát dále vydírá a co s tím dál...
  6. Členové - Members: Chcete skutečnou změnu v životě ?
Milí čtenáři,

je zajímavé, jak moc se lidstvo přiblížilo nazpět ke své minulosti. Té minulosti, kdy křesťanská církev vysílala výpravy svých nelítostných bojovníků šířit slovo svého monoteistického Boha. A jak se zdá, současnost nám ukazuje, že s největší pravděpodobností se historie bude (byť trochu s jiným odstínem) opakovat.

Z výše uvedených souvisejících článků vidíte, že boj islámistů už dávno odstartoval válku Východu se Západem. Jak už jsem řekl v některých minulých diskuzích, západní demokratická vláda byla a stále je příliš pomalá na to, aby zabránila takzvaně "válce kultur". Takto bídně na tom je konec konců jakákoliv demokratická vláda. I v Česku jsou demokratičtí politikové pomalí obzvlášť při rozhodování o věcech, u kterých rozhoduje rychlost a načasování.

Žoldáci jsou již nějakou dobu v akci... a to na obou stranách. Jak myslíte, že tyto výpravy budou pokračovat ? Myslíte, že někdo vyhraje ? Popřípadě kdo má největší šanci na vítězství ?

Já osobně jsem přesvědčen, že historie se skutečně opakuje, ale s tím rozdílem, že dříve vysílali své žoldáky křesťané, dnes naopak islámisté. Princip je však stejný. Náboženská válka začala už před několika lety... teď pokračuje v mnohem větší síle.

Sám za sebe říkám, že pokud se západ radikálně nezmění, vyhrají sice pár bitev, ale celkovou válku s Islámisty prostě prohají. Ti se následně budou víc a víc infiltrovat do západní kultury a celou ji přemění k obrazu svému. Ženy nebudou znamenat víc než hmyz dole na podlaze a slabí a nepohodlní budou vražděni s naprostou beztrestností jako na běžícím páse.

Mohu vám pomoci, ale uvědomte si, že zde svou zásadní roli hraje právě rychlost a čas. Proto věřte v kulturu a božství Nového Olympu, který vám nabízím a čím vás takových bude víc, tím budete všichni stále silnější a odolnější v rámci boje s Islámisty. A potom bude stále reálnější, že k boji už nebude moci dojít - vzhledem k vaší (případné) převaze.

Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

2 komentáře: