Přemýšlení: Pozor na příliš mladě vyhlížející dospělé ženy (film podle skutečné události)

ZVEŘEJNĚNO: 3. 12. 2014 | KATEGORIE: Přemýšlení | AUTOR: Lukáš Přibyl

Zprávy: S tímto článkem souvisí i tyto informace:
Milí čtenáři,

nedávno (v listopadu 2014) jsem se podíval na další film, jehož jádro je založeno na skutečných událostech. Jedná se o snímek "Orphan" (2009), v Česku známý jako "Sirotek". Než se dostanu dál, z výše uvedeného jste si mnozí znovu uvědomili, do jak nebezpečné míry umí mladé ženy zneužívat svých řekněme "sexuálních zbraní" obzvlášť ve věku mladším. Je často těžko rozeznatelné, o jak mladou/starou ženu jde. To je hodněkrát dost zásadní problém...těžko budete svou případnou budoucí partnerku žádat o "dejte mi občanský průkaz" - to by vám asi nevyšel žádný vztah (předem by bylo jaksi rozhodnuto). No... 

Jde o to, že i ve zmíněném "Sirotkovi" došlo na výše uvedená slova, i když trochu jiným způsobem. 

Příběh o "Sirotkovi" se točí kolem mladé dívenky jménem Ester, kterou si adoptovala jedna rodina. Jo kdyby alespoň trochu tušili jakou má za sebou minulost, jaký je její původ... nevěděli to ani jeptišky v dětském domově, ke kterým se dostala od adoptivní estonské rodiny. Ester trpěla ve skutečnosti jistou formou takzvaného "nanismu", takže působila fyzicky jako desetileté dítě a dokázala se tak dokonale vmísit i do školy pro své vrstevníky. Nechtěla být poznána, a proto se vždy sprchovala sama a vyhýbala se i zubařům, jak jen to bylo možné.  

Úplná pravda je však mnohem horší... a sice - že původně tato velice inteligentní a vynalézavá dva-a-třicetiletá žena vypadající jako zhruba desetiletá dívka, byla léta zavřená kdesi v Rusku v psychiatrické léčebně pro dospělé (navíc pro extrémně nebezpečné případy). To se nakonec provalilo díky nápisu na její kopii křesťanské bible. Dokonce i když dostávala jídlo (a podobně) tamní personál ji nejdříve musel nasadit svěrací kazajku, protože byla až děsivě nezvladatelná. Měli z ní oprávněně strach ! 

Její nebezpečnost nespočívala ani tak ve fyzické síle, jako spíše v jejích dokonale promyšlených nápadech ke zločinům. Vyloženě se v tom vyžívala. Měla radost, když druzí trpěli. I v případě zmíněné estonské rodiny se nejednalo o nehodu, ale o vraždu, kterou Ester promyšleně spáchala takže si policie myslela, že se jednalo o nehodu nebo o jiného pachatele. Totéž se jí téměř podařilo i v případě nové rodiny. Jen dva ze čtyř přežili. Sama matka s malou dcerkou tuto Ester zabila v sebeobraně. 

Tak skončil případ ženy, jejíž nitro vyplňovala skutečně čistá (bez jakékoliv příměsi) Temnota. 

Ženy/dívky v dnešní době jsou často také velice vynalézavé a nemusí se nutně jednat o případ nanismu. Díky takzvaně "malování se" a někdy i věrnému napodobování chování dospělých, což je často patrné i u jedenáctiletých (a podobně) dívek se z nich na oko stávají starší a mnohdy fyzicky vypadající jako dospělé ženy. Což, jak už jsem v úvodu říkal, je pochopitelně matoucí a pochybuji, že by se jí nějaký muž automaticky před bližším poznáním ptal ve smyslu "dej sem občanku hele". 

Jo (?) čili pokud muž nechce se vystavit riziku, že o ženu, která se mu líbí, nechce přijít hned při prvním rande, tak mu nezbývá nic jiného než věřit, že je skutečně přinejmenším dospělá. To není zdaleka jediný problém, čeho zneužívají mladé dívky. Pak se všichni diví, že najednou k nim přijela policie... 

Není tajemstvím, že dnešní mladé, jak já říkávám "kočičky", vskutku zneužívají svých řekněme "ženských zbraní" a muži, kteří jsou v tomto případě na tom nevinně, se pak velice diví. Navíc z mladých holek často takovým způsobem vyrůstají (no co si budem povídat) slušně řečeno "prostituky".

S přáním pěkného dne,

Lukáš Přibyl
doktor duchovních věd

Pojďme se teď podívat na krátkou video ukázku...

Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:
VIDEO-UKÁZKA:

2 komentáře: