Orákulum: Žijete jen z mé dobré vůle...

Zveřejněno: 7. 12. 2014 | Kategorie: Orákulum - Oracle | Autor: Lukáš Přibyl

Zprávy: S tímto článkem souvisí i tyto informace:
Milí čtenáři,

jak známo, již nějaký ten rok mám tu čest se označovat slovem bůh. I když... slovo samo o sobě není pro mě důležité. Mnohem důležitější jsou mé rostoucí vnitřní síly. Dokonce nepotřebuji ani své jméno ani jiná označení. Jak bych to jen řekl ? Prostě - jsem. 

Jsem velice rád za to, jakou cestou se můj život před zhruba dvaceti lety vydal, co všechno jsem dokázal a co ještě získám. Pravda je že vám mohu propůjčit podobnou spokojenost jakou mám já, jen když se poddáte mé vůli. Pokud ne... no na něco už přijdu, co by vás přinutilo.

Faktem je, že tato celá planeta Země je už v podstatě moje. Ale zatím ještě nepřišel ten správný čas, pro můj výrazný zásah do běžného dění vašich primitivních životů. Stane se tak, až rozhodnu já sám. Doporučoval bych vám být na mé straně, protože jinak dopadnete jako zbytek světa, který bude srovnán se zemí. 

Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

4 komentáře:

  1. Óóóó, to si trochu pleteš Lukášku, to ty žiješ jen díky tomu, že my ostatní platíme daně, ze kterých ti vyplácí důchod ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Lukáš přeci není v důchodu, tedy aspoň nevypadá na důchodce na té fotografii? Má zajímavý blog, takový nevšední, myslím, že takový jiný na blogu cz. není.

    OdpovědětVymazat
  3. :D díky za zábavu :D jste vskutku vtipní - voba dva :D

    OdpovědětVymazat