Orákulum: Olympské chrámy na internetu (každá stránka = jeden chrám)

Zveřejněno: 4. 12. 2014 | Kategorie: Orákulum - Oracle | Autor: Lukáš Přibyl

Zpráva: S tímto článkem souvisí i tyto informace >>> Orákulum: Vláda Nového Olympu aneb "dobro" a "zlo" zde nehraje roli

Milí čtenáři,

zcela jistě mnohé z vás napadla otázka "Proč je tu více stránek spojených v jednom a navíc někdy i s protichůdným obsahem?" 

Odpověď je prostá... Nový Olymp (= Věk šestý) představuje mnoho různorodých chrámů, tedy míst (= zatím v internetové podobě), které se však nemusí vždy shodovat s mými myšlenkami (jakožto Lukáše Přibyla). Jak známo i vláda starého Olympu z dob starověkého Řecka nebyla jen o uctívání "světlých bohů", ale našlo se i mnoho takzvaně "bohů temných".

A podobný "osud" je i na těchto stránkách... není cílem propagovat jedno či druhé - zdejší stránky jsou především stále se rozrůstající knihovnou obzvlášť pro duchovně zaměřené jakéhokoliv směru a teprve oni sami si vyberou, co je jim víc po chuti. Zda-li chtějí jít cestou "Světla" či "Temnoty", no a nebo nějakou kombinací výše uvedeného (to už je čistě na nich).

Pojďme se konečně podívat na jednotlivé prozatimní "internetové chrámy" vztahující se k centrální stránce Věku šestého a s tím související další věci:

  • Instituce magie 24 <<< čtyři-a-dvacetihodinová on-line poradna pro nejen studenty magie, ale i ostatní duchovní  

V rámci výše uvedených chrámů je umožněno komunikovat nejen česky, ale i anglicky.

S přáním pěkného dne,

Lukáš Přibyl
doktor duchovních věd

Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

Žádné komentáře:

Okomentovat