Lukáš Přibyl: Velký projev k prosinci 2014 a Novému roku 2015

Zveřejněno: 19. 12. 2014 | Kategorie: Každoroční projevy | Autor: Lukáš Přibyl, DDV


Návštěvníci Věku šestého, čtenáři zdejší Knihovny Lukáše Přibyla a mí věřící,

projekt, jakým je Věk Šestý, zdaleka není výtvorem takzvaně včerejším. Ba naopak k dnešku má za sebou téměř deset roků těžké práce, navíc s nelehkými překážkami. Nejednou došlo i k velkému stěhování či úpravám názvu hlavní strany, kde se právě nacházel. Ale vždy se jednalo a bude i nadále jednat o projekt s jádrem vytvářeným na základě magické kultury zvané Nový Olymp. Čili existuje zde jakási návaznost i s obdobím starověkého Řecka. 

V průběhu let se mi do cesty dostali i lidé, kteří nebyli ani trochu ochotni přijmout mnou šířené informace. Ba dokonce se někteří snažili o naprosté zamezení všech obdobných aktivit pocházejících z mého úsilí. Nepodařilo se jim to. A to i přesto, že využívali vskutku sofistikovaných způsobů. Pravda je, že i nyní existuje nejméně jeden člověk, který se dodnes nesmířil s tím, co se zde děje. Přes veškerou averzi vůči mé osobě i mým stránkám jsem nakonec nejenže vyhrál já, ale navíc jsem se v mnohém výrazně vylepšil. To je ale tím, že jsem čelil i mnohem horším problémům, než si ti primitivové mohli vůbec ve svých mozcích představit. Nuže... 

Projekt, jakým je Nový Olymp, zcela jistě nemohl nikdy skončit úplně. Jeho jádro je mnohem zajímavější a důležitější, než aby bylo jenom tak zničeno. A proto byly myšlenky Nového Olympu ve větším či menším měřítku vždy zachovány a rovněž se mohly dál rozšiřovat. Nezapomínejte, že kultura Nového Olympu je všude tam, kde se nachází alespoň jeden člověk uznávající zdejší zvyky.

Jak je vidět, značné množství investované energie do mého internetového projektu se vyplatilo. Kultura Věku Šestého se úspěšně rozšířila a dále vzkvétá. Nemohu tak nic jiného, než jen radovat se.

Jak jste mnozí správně pochopili, tento projev má svůj význam nejen ve vztahu k blížícímu se Novému roku 2015, ale současně i k závěru roku do něhož se pochopitelně řadí i celý tento měsíc. A jelikož se pohybujeme již ve druhé polovině prosince, zahajuji odpočet... Od této chvíle nám do prvního ledna zbývá přibližně dvanáct dní.

Přeji všem hodně klidu, zdraví stejně jako zajímavých dárků o Štědrém dni. Zdravě si vychutnejte i silvestrovskou noc, abyste neskončili přiotrávení někde v trávníku a podobně.

A rozhodně nelze opomenout ani poděkování všem, kteří především v roce 2014 byli se mnou v přátelském spojení.

Děkuji a ještě jednou vše nejlepší nejen o Štědrém dni, ale i do Nového roku 2015,

Lukáš Přibyl, DDV
doktor duchovních věd
Více informací o mé osobě ZDE <<<

Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

4 komentáře:

  1. Když tě něco těší, proč ne. Dělej to dál i přes všechna protivenství. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Když tě něco těší, proč ne. Dělej to dál i přes všechna protivenství. :)

    OdpovědětVymazat
  3. I já Tobě přeji dobré zdraví i hodně pohody. :-)

    OdpovědětVymazat