Ambrozie: Vytváření za pomoci duchovního akumulátoru a/nebo s kombinacemi

Zveřejněno: 18. 12. 2014 | Kategorie: Výzkum ambrozie | Autor: Lukáš Přibyl, DDV

Související články:
  1. Úvod ke studiu ambrozie
  2. Bohové: Energie čerpaná z uctívání sebe sama (= můj zdroj energie = být bohem) 
Milí čtenáři,

teď se podíváme trochu dále do (pro mnohé) tajuplných hlubin našeho tématu. Jak už bylo řečeno, ambrozie se může vytvářet několika způsoby a my si níže řekneme, o jaké přesně se jedná:

1. Čisté zhmotnění za pomoci duchovního akumulátoru
2. Využití pouhého duchovního akumulátoru
3. Energie "vsunutá" do jídla

ad 1 - magik si doslova vezme energii ze všeho na celé planetě Země; nasaje to do sebe jako školní houba; s tím získává sílu bohů; a aby o ni záhy nepřišel, svou vnitřní silou zhmotní přesně svou podobu ambrozie či nektaru (tedy pokrmu/nápoje bohů); díky tomu už dále nepotřebuje sílu ze svého blízkého ani vzdáleného okolí, protože své božství udržuje již jen za pomoci svého pokrmu/nápoje bohů 

ad 2 - je to vlastně stejné jako v bodě jedna, ALE s jedním rozdílem; magik za pomoci v sobě nahromaděné obrovské síly bohů (tedy za pomoci nahromaděné energie z celé planety Země) celé své tělo učiní nezranitelným a věčným (tím se stává také jakýmsi druhem boha); tento stav je neměnný 

ad 3 - třetí možnost je vhodná spíše pro případ, kdy magik/bůh chce dát síly božství i někomu jinému než jen sám sobě; funguje to podobně jako výše uvedené dva postupy, ALE s tím rozdílem, že nahromaděnou energii (z celé planety Země) dáte dovnitř například jablka - s příkazem/myšlenkou, že jakmile někdo třeba jen trochu z toho jablka ukousne a spolkne, stává se hned úplným bohem (známým z dob mnohobožství)   

Jak jste mnozí správně uhádli, výše uvedené postupy jsou skutečně totožné s principem nabíjení akumulátoru (s rozdílem, že ten akumulátor jste vy jako duchovní sami pro sebe). Ovšem v duchovním provedení se jedná o nesrovnatelně větší množství energie. 

Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

3 komentáře:

  1. Pozor abys kvůli jablku nebyl vyhnán z ráje. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani tak by to nehrozilo :) Není totiž nikoho, kdo by by se mi mohl rovnat. Nezapomínej, že jsem bůh.

      Vymazat
  2. Aby to s tím jablkem nebylo jako se Sněhurkou.:-)

    OdpovědětVymazat