Přemýšlení: Fyzické tělo a jeho genová mutace

Jistě si nejeden člověk v dějinách přál výrazně zlepšit své možnosti na tomto fyzickém světě. Využívali k tomu nástrojů od primitivních forem z dílny bylinářek přes kámen mudrců až po výrazný zásah do genetické výbavy člověka.

Ať tak či onak, všechno výše uvedené má reálně blízko k jistému stupni zvýhodnění. Ale téměř ve všech případech se jedná pouze o úpravu těla fyzického.

Kdybychom teď vytvořili geneticky pozměněného člověka, pořád by se jednalo jen o úpravy vnější, tedy fyzického těla. Nikdy by to neovlivnilo ducha (čili to "Já" jedince).

Na straně druhé je nutné přijmout fakt, že by takový genetický zásah zvýhodnil pobyt takového člověka v této hmotné sféře. Mohl by se z něj stát, jak by někteří řekli "nadčlověk". A v podstatě bychom ty uvozovky mohli dát dolů... nadčlověk by se z něj stal v každém případě (pokud by mutace byla správně provedená).

Měl by zvýhodnění sahající až za hranice lidského života. Takovému člověku by netrvalo zdaleka tak dlouho jako normálnímu, aby se takzvaně povznesl na vyšší úroveň bytí a přesto měl možnost si vychutnávat mnoha sladkostí i hořkostí to co ostatní.

Jedná se v každém případě o vyšší vývojový stupeň člověka. Ale ne dost na to, aby se ve fyzickém světě mohl pohybovat i bez fyzické schránky. S pomocí genetiky lze takto upraveného člověka postavit až k branám přechodu duchovního Já z fyzického do duchovního světa... nejedná se však o smrt, ale o to zbavit se tak své fyzické schránky jednou pro vždy a žít a pohybovat se i ve fyzickém světě bez jakéhokoliv podezření (podobně jako ostatní co používají navíc fyzickou schránku).

Jinými slovy - je to dar, je to zvýhodnění.

Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku se můžete vyjádřit: 

Žádné komentáře:

Okomentovat