Orákulum: Vláda Nového Olympu aneb "dobro" a "zlo" zde nehraje roli

Zpráva: S tímto článkem souvisí i tyto informace >>> Olympská bible (třetí vydání) -a- >>> Věk šestý (vydání druhé) -a- >>> Bible Temnoty (vydání první)

Milí čtenáři,

rád bych tímto článkem vyvedl z omylu všechny čtenáře, kteří si původně mysleli či stále ještě myslí, že kultura Nového Olympu od samého svého počátku představuje kulturu svatou a vyznávající takzvaně "dobro" a "světlo". Prosím vás o tom to není a ani nebude. 

Nový Olymp se nezastává obrazně řečeno ani "dobra" ani "zla". Na jeho území si každý může vyznávat co je mu jen po chuti. Jestli je někdo "černý mág" nebo "dobrý mág" nebo jestli je to křesťan či satanista (a tak dále), to je na vůli toho kterého jedince či skupiny. Vládu Nového Olympu něco takového v žádném případě nezajímá. 

Samozřejmě že na souostroví Nového Olympu stejně jako v kolonii Země vždy platí jistá pravidla, tedy zákony. Ale ty nevylučují ani duchovního zaměřeného na Temnotu ani duchovní lidi zaměřené na Světlo, stejně tak jako se nestaví do cesty nějakým náboženským či filosofickým skupinám (a to ať už jsou zaměřeny doslova na cokoliv). Každý v těchto věcech má naprostou svobodu. 

Jo ? Čili celé je to jenom o jakýchsi mantinelech, hranicích, po které "obě strany" mohou zajít. Ale v žádném případě to není o tom, že by nějaká sekta vyznávající jen jeden směr byla kvůli nařízením "zlikvidována" nebo jinak znevýhodněna. Tak to určitě ne.

Smyslem je budování pevné říše a ne budování další sekty ! To pozor na to vážení !

S přáním pěkného dne,

Lukáš Přibyl
doktor duchovních věd

Máte nějaké otázky či připomínky ? Není problém. Níže u tohoto článku nebo v >>> Chatovací místnosti těchto stránek se můžete vyjádřit:

5 komentářů:

  1. Co je to "doktor duchovnich ved"?

    Znamenam sa v ucte Borko Fox, Dr. A.U.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já myslím, že je to naprosto jasné, ale pro Vás to milerád zopakuji...

    Titul Dr.DV (tedy doktor duchovních věd) jsem si zasloužil za mnoho let práce v rámci teorie ale i praxe v rámci duchovních věcí.

    Pokud nechápete, co to jsou duchovní věci, pak si patrně ani do budoucna nebudeme rozumět.

    S pozdravem, Lukáš Přibyl

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ďakujem za explicitné vysvetlenie. Čakal som protiotázku, ale aj tak dobre. Naďalej spokojný beh predvianočný.

      Vymazat
  3. Nejhorší je fanatismus a to je právě problém sekt.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to buď rád, že budeš za pár let občanem zcela svobodné nefanatické říše s různorodými lidmi či skupinami... :)

      Vymazat