Orákulum: V krátkosti zprávy z 6. listopadu 2014

Zpráva první:

Pokrytectví současnosti: vulgární vyjadřování prezidenta není podle vás v pořádku ? A co vyjadřování jiných politiků ? A co pak jejich zločiny ? To je v pořádku ? Související informace: Můj názor na téma: Vulgarismy prezidenta <<<

Zpráva druhá:

Přestože jsem vám všem už dávno dal možnost vyjadřovat své názory anonymně, je potřebné zvýraznit, že jen člověk slušný a stojící si pevně za svými názory, nemá obavy vystupovat pod svým skutečným jménem. Jste opravdu slušní a pevní ? Nebo si jen něco nalháváte ?

Zpráva třetí:

Každá živá bytost, která se krmí, si může brát životodárné látky i z jiných zdrojů než jen z fyzické potravy. Jinými slovy existuje způsob jak se vyhnout pokrmům hmotného světa a čerpat energii odjinud - na základě duchovních principů.

Související informace:

3 komentáře:

  1. Lukáší, vystupování pod nickem místo celého jména nemusí mít nic společného se slušností nebo neslušností. Já jsem raději,, když nikdo neví, že mám blog, nebo na nějaké blogy píšu komentáře. Nemusí každý vědět, co všechno mě zajímá nebo co si myslím.

    OdpovědětVymazat
  2. Mám názor jako Miloš, nemusí každý z mého blízkého okolí vědět, co si myslím, co píšu. Mám své skupiny známých podle zaměření. Jednou z nich je i blog. V každé skupibně se otvírám něčemu jinému. A přesto to není pokrytectví.

    OdpovědětVymazat