Přemýšlení: Víra a sebedůvěra

Zpráva: S tímto článkem souvisí i tyto informace >>> Už vám někdy pomohla víra ? -a- >>> Bůh, avatar nebo snad démon či déva ? -a- >>> Jóbova neochvějná víra ve svého boha -a- >>> Od okolí není vyžadováno, aby věřili...

Milí čtenáři,

s oběma termíny jste se snad všichni už mnohokrát setkali, ale ne všichni s nimi umíte nakládat. Faktem je, že takové uvědomění se hodí samozřejmě hlavně takovým, kdož pracují se svým nitrem. Není totiž víra jako víra stejně jako že není sebedůvěra jako sebedůvěra.

Na počátku vašeho vývoje (a to ať už jakéhokoliv "odstínu") hraje prvotní roli do určité míry zvýšená sebedůvěra. To koneckonců je důležité i mimo rámec duchovních věd. Ovšem kdo se chce stát velikánem, musí vyvinout mnohem větší sílu než doposud... a sice spojení víry se sebedůvěrou. A to jako celek znásobit.

K tomu abyste mohli působit jako dávní bohové či chcete-li křesťanský Bůh nebo islámský Alláh (a tak dále), potřebujete svou vnitřní sílu výrazně posilnit nejen o vyšší sebedůvěru, ale také o víru ve své božství jako takové. Čili v takovém případě se stáváte nejen lepším studentem magie, ale také věřícím a uctívačem sebe sama jako boha. 

Není to snadné a zcela jistě to u většiny bude trvat celá desetiletí, ale možné to je. Nějaké otázky či připomínky ?

S přáním pěkného dne,

Lukáš Přibyl
Návrat do zdejšího rychlého průvodce <<<

Žádné komentáře:

Okomentovat