Orákulum: Nejmocnější duchovní

Zprávy: S tímto článkem souvisí i tyto informace >>> Slova již dávno ztratila svůj význam... nastal čas obrazů -a- >>> Proč nikdy nenaleznou "společnou řeč" oficiální a alternativní věda -a- >>> Duchovní cvičení jako automatický proces

Milí čtenáři,

bezpochyby jste se někteří setkali s duchovními (říkají si různě) až příliš upínajícími se na tvorbu rituální a já bych rád takto na úvod poukázal na skutečnost, že rituály a to ať už jsou jakékoliv, slouží především takovým duchovním, kteří jsou na počátku cesty svého vývoje. Pravda je, že ten, kdo má zájem o vyšší úrovně, by se měl soustředit na takzvanou magii okamžitého účinku a to nejen v rámci "neviditelného" světa, ale i světa fyzického. 

Jak i z výše uvedených odkazů vidíte, výrazně zrychlíte svůj duchovní vývoj, jestliže zcela zautomatizujete všechna cvičení, která byste jinak dělali třeba po práci či v době například školního volna. Duchovní cvičení (ať už jsou jakákoliv) lze dělat i takzvaně "za pochodu", což znamená, že vás nic neomezuje a vy můžete v podstatě za jakékoliv situace se duchovně posilovat. Můžete klidně v práci stejně jako ve škole nebo při diskuzi duchovně cvičit. To vede následně k dalšímu posilnění.

Nejmocnější duchovní nemají potřebu ke kouzlení využívat svých pocitů ani slov, neboť na všechny jejich činy je bohatě dostačující jen takzvaně "suchý" obraz tvořící konkrétní myšlenku. To znamená, že není třeba emocí ani slov, ale jen krátkého pomyšlení například na jiskřivý blesk ve své pravé ruce... a hned ve zlomku sekundy v té ruce zazáří tatáž energie, jakou dobře znáte při temné bouři z nebes.    

Ano... zdá se vám to jednoduché nebo snad bláznivé ? Ať tak či onak, časem pochopíte. Když ne všichni, tak většina zcela jistě. 

S přáním pěkného dne,

Lukáš Přibyl

1 komentář:

  1. Lukáši, já si myslím, že duchovně se dá posilovat četbou a studiem a nějak moc nevěřím, že by to šlo nějak jinak.

    OdpovědětVymazat