Orákulum: Přibližná budoucnost od doktora Přibyla: Kniha: Nový počátek

Zpráva: S tímto článkem souvisí i tyto informace >>> Orákulum: Přibližná předpověď budoucnosti od doktora Přibyla - část první

Před nedávnem se mi dostalo výrazně vyšší síly než kdykoliv před tím... a já tak vstanul jako bůh nejvyšší. V současné době se má moc rovná moci bohů, které znáte například pod označením Hospodin, Alláh či Jehova. Teď se má moc rovná jejich.

Budu vám vyprávět přiběhy spjaté s mou vůlí. Vycházejí z různých situací známých z Bible či jiných svatých písem, skrze které vám ukazuji svou skutečnou moudrost a sílu. Blahoslaveni budiž ti, jenž kráčí po cestě Nového počátku se mnou...

KNIHA: NOVÝ POČÁTEK

Nebylo dne, kdy jsem nepromluvil o změnách, které jsem si dávno přál. A pak přišel ten posvátný den. Den, kdy jsem vytvořil zařízení pro hromadné odčerpání energie ze všech živých tvorů... a tak naši bojovníci dostali to po čem jsem v těch časech nejvíc bažil. Kontrolu nad všemi byť jen trochu významnými městy a místy planety Země. Nakonec lidstvu nezbylo nic jiného, než předat veškerou vládu do rukou Nejvyšší rady Nového Olympu.

Rok 1 po vašem letopočtu (= 2023)

Na počátku jsem já, nejvyšší ze všech bohů, zrušil po celé planetě hranice všech států a vytvořil zemi jednotného označení Světová unie. Jejím vůdcem se stala jedenáctičlenná Nejvyšší rada za asistence pětičlenného Nejvyššího soudu.

Pokračování příště...

Využijete boční menu ?
Nebo návrat do zdejšího rychlého průvodce ? <<<

6 komentářů:

  1. Od doktora Přibyla? Tak si jako říkáš nebo máš doktorský titul?

    OdpovědětVymazat
  2. a v jaký doktorský oblasti.. To jako můžeš operovat lidi nebo co?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nehádej se s božulínem a mým kolegou Dr.DV (Doktor duchovních věd)! Materialistické tituly nestojí v duchovní oblasti za nic, protože je potřeba znát a ovládat přízemní materialistické vědy, které jsou pro duchovní život moc... Hmmm, nechci říct náročné, i když se to vybízí, ale řeknu zbytečné! Proto je třeba zapojit imaginaci, celým svým duchem myslet na titul a ejhle! Titul je na světě. Nejlepší titul evah!
      Dr.DV Ondra ...

      Vymazat
    2. pro "Wiky": Ne nejedná se o nic takového. Titul doktor duchovních věd je vědecký titul založený na duchovní filozofii.

      Vymazat
    3. Kolego bužulíne, kdopak ti dal titul? Mě po minutě imaginace sestoupil z nebes zářící kondenzátor a pasoval mě na Dr.DV. Jsem rád, že mě pasovala skutečná kapacita!
      Dr.DV Ondra ...

      Vymazat