Bohové: Energie čerpaná z uctívání sebe sama (= můj zdroj energie = být bohem)

Zpráva: S tímto článkem souvisí i tyto informace: 
Víra...je to sic hodnotný doplněk, ale bez řádného řízení, by duchovního výrazně oslaboval. A tak nezakládejte svou sílu jen na pouhých slovech, ale hlavně na svých přítomných a minulých skutcích. Tedy v případě duchovních se jedná o jejich tvorbu a to ať už na poli teoretických knih a/nebo přímo v oblasti magické praxe a podobně.

Existuje mnoho způsobů, z kterých lze docela pohodlně čerpat energii navíc (tedy například to, co je potřeba k vykonání velkých skutků), ale mnoho z nich vás činí závislými na takovém zdroji, což následně vede k nepříjemným závěrům. Je důležité využívat takových možností, které vás jako duchovní nečiní v prvé řadě závislými na nich (ať už z jakéhokoliv úhlu pohledu).

Proto jsem již před několika roky v rámci urychlení mého vývoje přistoupil k následujícím opatřením:

- výrazně posilňovat jen takové síly, které teď v tuto chvíli mám (jinými slovy stavět pouze na tom, co si obrazně řečeno mohu osahat) - mimojiné právě proto je ze mě doktor duchovních věd (= DDV)

- v žádném případě "neposlouchat" takové informace, jako například z knihy od Rhondy Byrne "The Secret" (Tajemství) - tedy ne bez dodržování výše mnou uvedeného

- v žádném případě o sobě nepochybovat a naopak si sám sobě vyjadřovat stále sílící úctu (sílící víru sám v sebe)

- plus pracovat vnitřně ne na základě slov ale především na základě suchých obrazů jakožto duchovních příkazů (viz výše uvedené odkazy na mé články)

Výše zmíněná úcta musí být založena hlavně na takových skutečnostech, o kterých takový duchovní člověk v žádném případě nepochybuje.

Ovšem výše zmíněné musí být rovněž podloženo takzvaně základní lidskou úctou sebe sama k sobě. To znamená vážit si sám sebe před sebou samým. A to platí nejen pro duchovně zaměřené lidi. U duchovních se navíc k tomu předpokládá, že v rámci urychlení svého vývoje budou i dále výrazně posilovat, zesilovat samotnou úctu, víru v sebe sama.

Pokud by základní lidská úcta nebyla taková jak by měla být, byl by i další vývoj takového člověka poněkud pomalejší.

Pokud duchovní se drží výše uvedeného a navíc výrazně posiluje vliv své víry a úcty k sobě samotnému, získává neomezený zdroj energie, tvořený jím samotným. Jinými slovy on sám je ten zdroj. A díky tomu již nepotřebuje nic a nikoho k posilování a stává se nezávislým.

Máte-li nějaké otázky či připomínky, není problém (níže u tohoto článku prosím).

Žádné komentáře:

Okomentovat