Přemýšlení: Stále hrubnoucí ženství ?


Milí čtenáři,

tento text s výše uvedeným souvisí víc než si mnozí z vás myslí. Je to pra-příčina toho, proč jsem se na nějaké "chození s holkou" už dávno "vykašlal". A má to své jméno... hrubost žen. Jsem si jist, že nejsem jediný, komu připadá, že se ženy rok co rok jeví ve stále hrubějším "obraze" ? 

Ano, již nějaký ten rok pozoruji, jak se z původně slušných mladých dívek stávají často ženy hrubější než mnozí muži. U mužů vždy byla jistá tolerance, ale u dívek a žen si na něco takového zvykat rozhodně nehodlám. Proto jsem přistoupil k razantním opatřením v rámci výše uvedeného odkazu.

Proto je také milé pozorovat výjimky, tedy to málo ještě nezkažených holek. A ano, může za to současná společnost. Ta společnost, kterou snad brzy ovládne Nejvyšší rada Nového Olympu. Cílem není trestat ani násilně okamžitě teď hned měnit jednotlivce či skupiny. Smyslem celé té akce je postupná třebaže pomalá přeměna všeho na této planetě takzvaně k "obrazu lepšímu". 

Takže jak z výše uvedeného vidíte... "zhrublé ženství" dosti souvisí s blížící se změnou vedení tohoto světa, je to jeden z faktorů.

Máte-li nějaké otázky či připomínky, zadávejte je buď tady pod článkem nebo v rámci Chatovací místnosti těchto stránek (v menu).

S přáním pěkného dne,

Lukáš Přibyl

6 komentářů:

  1. Tak to asi chodíš do špatných míst. Já potkávám jen ženy miloučké a citlivé a nemohu se jich nabažit. Ono taky záleží jak se k nim chováš... kolik je ti let?

    OdpovědětVymazat
  2. V mém okolí je to taková směska, ale určitě ještě do této skupinky nepatřím i když pociťuji , že bych se mohla choavat jako oni, ale ještě se ovládnu. Proto vyhledávám lidi, kteří jsou ještě slušní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak se slušností jsi zde na správné adrese. To rád vidím :)

      Vymazat
  3. Jo , je pravda že holky se už nechovají jako princezny, ale taky záleží na tom jak se k nim chovají ostatní.. Když se třeba objeví nějaký kluk co se k holce chová jako ke kusu hadru a myslí si o sobě, že je něco víc než ona tak nemůže očekávat nějakou slušnost...

    OdpovědětVymazat